Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Και ο Μουτσινάς στη λίστα του ΑΝΤ1 για το «YFSF»

    Τελικά το «YFSF» ποιος θα το πάρει; Μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις της Κατερίνας Στικούδη με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, ήρθε και το ναυάγιο στις επαφές του σταθμού με την παρουσιάστρια και το μουσικό σόου «YFSF».

    Στο τραπέζι των συσκέψεων στον ΑΝΤ1 για το σόου μεταμορφώσεων όσον αφορά την παρουσίαση έπεσε και το όνομα του Νίκου Μουτσινά. Ως γνωστόν, ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε επισήμως τους τηλεθεατές του Σκάι και ετοιμάζεται για τις διακοπές του.

    Πρόθεσή του είναι να αργήσει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και να κάνει μια μικρή ανάπαυλα. Ωστόσο, το όνομά του συζητιέται στα γραφεία των στελεχών των καναλιών. Ετσι, όπως φαίνεται, ακούστηκε και κατά Μαρούσι πλευρά. Στον ΑΝΤ1 ψάχνουν μανιωδώς πρόσωπο για το «YFSF». Το σενάριο, ωστόσο, να το παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια απομακρύνθηκε εντελώς.

    nikos moutsinas

    Ενα σενάριο που τους φαίνεται ενδιαφέρον στον ΑΝΤ1, αν γινόταν πράξη, είναι να αναλάβει ο Νίκος Μουτσινάς το τιμόνι της παρουσίασης, καθώς ξέρει τα κόλπα του σόου. Από τη στιγμή όμως που η Μπέττυ Μαγγίρα έφυγε από το Open, βολιδοσκοπείται και αυτή για τη συγκεκριμένη παραγωγή, αφού το κατέχει το… σπορ των μεταμφιέσεων.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX