Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μετά την απιστία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ο 29χρονος Ασγκάρι λιγουρεύεται το «χρυσό» προγαμιαίο συμβόλαιο

    Μπροστά στο εφιαλτικό για εκείνον σενάριο να βρεθεί με «πενταροδεκάρες» ο Σαν Ασγκάρι πατάει πόδι με στόχο να τα κονομήσει μετά το διαζύγιο από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που προμηνύεται πολύκροτο.

    Photo by Maria River Red on June 18 2023. May be an image of 1 person smiling and aircraft jpg

    Με το που έγινε γνωστό ότι ο 29χρονος Ασγκάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ύστερα από μόλις έναν χρόνο γάμου ζητώντας από τη Σπίαρς να του πληρώνει διατροφή, άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι προηγήθηκε άγριος καβγάς μεταξύ τους, διότι η 41χρονη ποπ σταρ τον «κεράτωσε». Αμέσως μετά η Page Six αποκάλυψε ότι ο Ασγκάρι θέλει να ακυρώσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και απειλεί τη Σπίαρς ότι σε αντίθετη περίπτωση θα βγάλει στη φόρα «εξαιρετικά ντροπιαστικές» πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή της.

    Photo by Maria River Red on June 22 2023. May be an image of 2 people blonde hair and people smiling

    Σειρά πήρε η «Daily Mail», αποκαλύπτοντας ότι η Σπίαρς έχει επιβάλει σκληρούς όρους στο προγαμιαίο συμβόλαιο για να μη βάλει χέρι ο Ασγκάρι στην περιουσία των 55.000.000 ευρώ που έχει χτίσει. Προβλέπει ότι το 29χρονο μοντέλο δεν έχει κανένα δικαίωμα στα έσοδα και στα περιουσιακά στοιχεία που είχε η Σπίαρς πριν από τον γάμο τους πέρυσι το καλοκαίρι.

    Δεν μπορεί επίσης να διεκδικήσει χρήματα από τα έσοδα των τραγουδιών της, ενώ σε περίπτωση διαζυγίου προβλέπεται ότι θα λάβει 1.000.000 δολάρια (900.000 ευρώ) για κάθε χρόνο γάμου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Ασγκάρι έχει δικαίωμα να λάβει μόνο 450.000 ευρώ για τον έναν χρόνο που έμειναν παντρεμένοι.

    Photo by Maria River Red on March 28 2023 jpg

    Ενώ η οικογένεια της Σπίαρς εξέφραζε ανησυχίες για την ψυχική της υγεία λέγοντας ότι έχασε τον σύζυγό της που ήταν το μοναδικό «στήριγμά της», η τραγουδίστρια έσπευδε να προσλάβει την πανίσχυρη δικηγόρο των διασήμων Λόρα Γουάσερ, η οποία είχε αναλάβει τα διαζύγια των Τζόνι Ντεπ, Κιμ Καρντάσιαν, Κέβιν Κόστνερ και Τζο Μανγκανιέλο.

    Photo by Maria River Red on June 18 2023. May be an image of 1 person blonde hair and smiling Στη συνέχεια έσπασε τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον αλλοπρόσαλλο τρόπο με τον οποίο έχει συνηθίσει τους followers της στο Instagram τους τελευταίους μήνες. Δεν είπε κουβέντα για τον χωρισμό, πιθανώς για να δείξει ότι η ζωή της συνεχίζεται κανονικά, ενώ ανακοίνωσε ότι… θα αγοράσει νέο άλογο.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ