Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «My style rocks» έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή

    Μy style… problem! Πονοκέφαλος η κριτική επιτροπή του «Μy style rocks» για τον Σκάι! Μπορεί η παρουσιάστρια (σ.σ.: Κατερίνα Καραβάτου) να βρέθηκε, τα κάστινγκ για τους παίκτες να προχωρούν κανονικά -μάλιστα θα γίνει και ένα τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη-, αλλά ακόμη η διεύθυνση δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή!

    Τα περιθώρια για το «My style rocks» στενεύουν, καθώς στις 16 Ιανουαρίου πρέπει να βγει στον αέρα. Και ενώ μεσολαβεί η εορταστική περίοδος, το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμα η επιτροπή προκαλεί ένα άγχος παραπάνω…

    Σύμφωνα με πληροφορίες , από τα δοκιμαστικά που έγιναν τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι δεν διέκριναν τη χημεία που προσδοκούσαν μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής.

    Έτσι, άρχισε, όπως ακούγεται, δεύτερος κύκλος τηλεφωνημάτων σε πρόσωπα της μόδας (στιλίστες, φωτογράφοι, σχεδιαστές) που είναι γνωστά στην τηλεόραση από άλλες παραγωγές.

    Ενα σημαντικό τηλεφώνημα έγινε και στον Δημήτρη Σκουλό. Τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη λίστα είναι οι: Βίκυ Κουλιανού, Στέλιος Κουδουνάρης, Αγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Λάκης Γαβαλάς, για τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχει καθημερινή παρουσία ή μόνο στο gala.

    Τα καθοριστικά δοκιμαστικά θα γίνουν αυτή την Τρίτη και Τετάρτη κι εκεί αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα καθίσουν τελικά στις καρέκλες των κριτών.

    Στον Σκάι σκέφτονται, επίσης, να κάνουν ακόμα μία μετεγγραφή με… αέρα «GNTM». Ενα πρόσωπο που εξετάζεται και θα περάσει από δοκιμαστικό μέσα στις επόμενες ημέρες είναι η Ελενα Γαλύφα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ