Για μια ακόμα φορά στην πασαρέλα του My Style Rocks βρέθηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, το απόγευμα της Παρασκευής, με μοναδικό στόχο να κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις τόσο των κριτών όσο και των συμπαικτριών της. Με το καλησπέρα, όμως, η διαγωνιζόμενη δεν έκρυψε την πολύ έντονη συναισθηματική της φόρτιση.

Έτσι, όταν συνομιλούσε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, το μοντέλο και παίκτρια του My Style Rocks κατήγγειλε πως δέχεται ομαδική επίθεση από τις περισσότερες συμπαίκτριες της οι οποίες και την βαθμολόγησαν με άσσους για την ενδυματολογική της επιλογή και το μακιγιάζ της. «Φαίνεται ότι αντιδράω γιατί δεν μπορώ πια! Δεν μπορώ! Δεν χρειάζεται να πω κάτι… Το μελέτησα αυτό που φοράω και δεν έκανα κάτι για να προσβάλλω κάποιον. Εντάξει, είμαστε στο My Style Rocks και ήθελα πάνω σε αυτό που όντως έχω ζήσει να φέρω ένα κόνσεπτ που κι αυτό το έχω κάνει. Ένα μακιγιάζ είναι, χωρίς κανέναν να προσβάλλω και χωρίς σύμβολα. Χωρίς όλα αυτά που ακούω».

«Ναι, νιώθω ότι έχω στοχοποιηθεί! Θεωρώ ότι υπερέβαλαν, ότι ήταν μια ομαδική επίθεση, όχι από όλες τις κοπέλες. Δίχως λόγο, γιατί δεν έκανα κάτι για να περάσω κάποιο μήνυμα. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν αυτή την βαθμολογία».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, δε, η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξέσπασε σε κλάματα για να φορέσει, αμέσως μετά, τα μαύρα της γυαλιά και να συνεχίσει να ακούει τα σχόλια της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks.