Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μυρτώ Αλικάκη: «Θεωρώ ύψιστη πολιτική πράξη το πώς μεγαλώνουμε τα αγόρια μας»

    «Δεν ξέρω τι θα καταφέρω στο τέλος. Το θέμα δεν είναι να καταργήσουμε τα φύλα, τις φυλές, τις κοινωνικές τάξεις» τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη.

    Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Bazaar και στην Κατερίνα Ανέστη και μίλησε για τον τρόπο που μεγάλωσε η ίδια και τις αρχές που προσπαθεί να περάσει στα δύο παιδιά της.

    «Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν στερεότυπα που με έχουν καταπιέσει ως γυναίκα στη ζωή μου, θα έλεγα ότι γενικά έχω νιώσει αρκετά ελεύθερη. Μεγάλωσα με έναν τρόπο όχι τόσο παραδοσιακό, μου έδειχναν εμπιστοσύνη, έμαθα από μικρή να φροντίζω και να συντηρώ τον εαυτό μου.

    Ένιωθα δυναμική, αυτάρκης ως προσωπικότητα, κάτι που για τους άλλους ήταν πολλές φορές τρομακτικό», παραδέχεται η Μυρτώ Αλικάκη.

    «Θεωρώ ύψιστη πολιτική πράξη το πώς μεγαλώνουμε τα αγόρια μας, ότι είναι ένας τρόπος να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Δεν ξέρω τι θα καταφέρω στο τέλος. Το θέμα δεν είναι να καταργήσουμε τα φύλα, τις φυλές, τις κοινωνικές τάξεις.

    Το θέμα είναι να αγαπηθούμε παρά τις διαφορές μας, όχι να γίνουμε όμοιοι. Στον βαθμό που είναι δυνατό και κυρίως με το παράδειγμα της ζωής μου θέλω να εμπνεύσω τα παιδιά μου προς αυτήν την κατεύθυνση» τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη.

    Μυρτώ Αλικάκη: «Θεωρώ ύψιστη πολιτική πράξη το πώς μεγαλώνουμε τα αγόρια μας»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ