Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μυστικό σχέδιο επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο – Τι έχει πει σε φίλους και συνεργάτες

    Πληθαίνουν οι πληροφορίες στον βρετανικό Τύπο ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι δυσαρεστημένος με την ζωή του στις ΗΠΑ και σχεδιάζει την επιστροφή του στο Λονδίνο.

    Τα τελευταία χρόνια που διαμένει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια ο πρίγκιπας Χάρι έχει χάσει την επαφή του με τους στενούς φίλους του. Ωστόσο η Daily Mail αποκάλυψε ότι οι πρώην έμπιστοι φίλοι του έλαβαν μηνύματα WhatsApp από τον πρίγικπα Χάρι «προς μεγάλη έκπληξη τους».

    «Ήταν μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη», δήλωσε μια πηγή στη Mail on Sunday. Ταυτόχρονα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά έχει καταστρώσει ένα μυστικό σχέδιο προκειμένου να αποκαταστήσει την εικόνα του και να μπορέσει να επιστρέψει στην Βρετανία.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», ο δούκας του Σάσσεξ φέρεται να συμβουλεύεται ανθρώπους από την «παλιά ζωή του» αφού έχει απογοητευθεί από τους Αμερικανούς ειδικούς στις δημόσιες σχέσεις.

    Ο πρίγκιπας Χάρι φημολογείται ότι σχεδιάζει να περάσει περισσότερο χρόνο στην Βρετανία σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον βασιλιά Κάρολο. Η στρατηγική του μπορεί να έχει στόχο, όπως εκτιμά η εφημερίδα, ο πρίγκιπας να επιστρέψει μερικώς στην βασιλική ζωή.

    Άτομα με γνώση του θέματος είπαν στην εφημερίδα The Sun ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλουν να επιστρέψουν μόνιμα στην Βρετανία. Μια πηγή δήλωσε στη Mail: «Ο Χάρι απομακρύνεται από κάθε είδους ειδικούς δημοσίων σχέσεων του Χόλιγουντ και αναζητά συμβουλές από παλιούς φίλους και συνεργάτες του. Είναι ξεκάθαρο ότι προσεγγίζει (σ.σ. τους φίλους) σκεπτόμενος: Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί αυτό που κάνω ξεκάθαρα δεν λειτουργεί».

    Η πηγή πρόσθεσε: «Εν ολίγοις, ο πρίγκιπας Χάρι επανεξετάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί». Μάλιστα λέγεται ότι ο πρώην προσωπικός γραμματέας του πρίγκιπα Έντουαρντ Λέιν Φοξ φέρεται να είναι επικεφαλής των σχεδίων για την επιστροφή του. «Φοβάμαι ότι αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο έχω άποψη», είπε ο Λέιν Φοξ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ