Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Νάνσυ Κουρούπη: Σταθμός της ζωής της η Θεσσαλία

  Η Νάνσυ Κουρούπη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα, και όταν την ρωτήσεις μιλά με περηφάνεια για τις Μικρασιατικές της καταβολές και με αγάπη για το μικρό χωριό των παππούδων της, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας.

  Μεγάλωσε, όπως της αρέσει να διηγείται, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα και βράχους τότε που όλα ήταν πιο αθώα, πιο ρομαντικά και τα παιδιά έπαιζαν με ασφάλεια στους δρόμους, τα βουνά και τις πλατείες. Το ίδιο θα ήθελε να μπορούν να ζήσουν και τα δικά της παιδιά, ο Βασίλης και η Βιβιάνα, 7 και 4 ετών αντίστοιχα. Να ζήσουν την ανεμελιά, τις σκανδαλιές, το παιχνίδι, την φύση και την αγάπη για αναζήτηση και εξερεύνηση.

  Εξερευνώντας και αυτή τους δικούς της ορίζοντες ήρθε για σπουδές το 2000 στη Λάρισα, την αγάπησε βαθιά και έγινε κομμάτι της ζωής της! Ταυτόχρονα με τις σπουδές της στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός του περίφημου FRESH Radio της Πλατείας Εβραίων, για περίπου 2 χρόνια, ενώ ασχολήθηκε για ένα διάστημα και με την τηλεόραση, όπου παρουσίαζε lifestyle εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή στο Θεσσαλικό TRT.

  Καινοτόμος και πρωτοπόρος από την φύση της, δεν φοβήθηκε ποτέ να τολμήσει και να πάρει ρίσκα. Το 2002, η Νάνσυ Κουρούπη ήταν η πρώτη και μοναδική γυναίκα DJ της Λάρισας, παίζοντας καθημερινά σχεδόν μουσική, στο ιστορικό πλέον Wine Bar AXOURI, της οδού Απόλλωνος.

  Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές (ΜΒΑ) σπουδές της στη Λάρισα, συνέχισε την εξερεύνηση και βρέθηκε να εργάζεται αρχικά στην Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στην Αθήνα, μέχρι και το 2010, οπότε και επέστρεψε πάλι στην αγαπημένη της Θεσσαλία, αυτή τη φορά για να μείνει μόνιμα εδώ, στο «σταθμό της ζωής της», όπως τη χαρακτηρίζει.

  Συνεχίζοντας να παίρνει ρίσκα στη ζωή της, το 2010 φεύγει από την Αθήνα και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) όπου εργαζόταν, για να έρθει ως Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στη Λάρισα και στην (γνωστή σε όλους μας) εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. Εκεί, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την οργάνωση των Πωλήσεων σε Β2Β επίπεδο και παράλληλα την στρατηγική προώθηση και προβολή της νεοσύστατης τότε υπηρεσίας ηλεκτρονικών διοδίων eway.

  Το 2018, έχοντας συμβάλει ήδη καθοριστικά στην αναγνωρισιμότητα, την καθιέρωση και την επιτυχία της υπηρεσίας ηλεκτρονικών διοδίων eway αποφασίζει να προχωρήσει και να αντιμετωπίσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

  Νάνσυ Κουρούπη: Σταθμός της ζωής της η Θεσσαλία

  Τον Ιούνιο του 2018 ανέλαβε το πολύ σημαντικό, και ιδιαιτέρως απαιτητικό project, της οργάνωσης, διαχείρισης και στρατηγικής ανάπτυξης, σε επίπεδο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, του πρώτου εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας, του Fashion City Outlet, στη Λάρισα. Με την καθοριστική συμβολή της, το Fashion City Outlet προσέλκυσε πάνω από 2.000.000 επισκέπτες μέσα στους πρώτους 14 μήνες λειτουργίας του και πλέον έχει γίνει σημείο αναφοράς για όλη τη Θεσσαλία.

  Επαγγελματικά, έχει να επιδείξει μια σπουδαία πορεία αναλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις ευθύνης, ως στέλεχος σε πολύ γνωστές εταιρείες, ελληνικές και πολυεθνικές. Με συνολική εμπειρία 16 και πλέον χρόνων σε επιχειρήσεις διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων, διαθέτει ένα πολύ ισχυρό επαγγελματικό υπόβαθρο στην οργάνωση, τη διαχείριση και τον στρατηγικό σχεδιασμό πλάνων μάρκετινγκ, branding, πωλήσεων, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews