Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Ναταλία Γερμανού και η καρέκλα του «Secret Song»

    Όλα τα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου και του θεάτρου στα πόδια της Ναταλίας! Σε εντατικά γυρίσματα βρίσκεται αυτή την εποχή η Ναταλία Γερμανού για το μουσικό σόου «Secret Song» του Alpha, που θα βγει στον αέρα την ερχόμενη σεζόν.

    Οι υπεύθυνοι της εκπομπής αναζητούν 56 περίπου ιστορίες… Αυτή είναι η βασική δυσκολία του μουσικού σόου, γιατί πάνω στα πρόσωπα θα χτιστούν οι ιστορίες για να γίνουν όσο το δυνατόν πιο θελκτικές στον τηλεθεατή.

    Μέχρι στιγμής, πάντως, τα πρόσωπα που έχουν περάσει από την περίφημη «καρέκλα» του «Secret Song» είναι η Πέγκυ Ζήνα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κραουνάκης, ενώ σε μια από τις ιστορίες έδωσε το «παρών» και η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη, που εμφανίστηκε στο πλατό για χάρη του εικαστικού Αγγελου Παπαδημητρίου.

    natalia germanou 2

    Επίσης, στην καρέκλα του σόου κάθισαν ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, αλλά και ο Μιχάλης Αεράκης, ο περίφημος παπάς από τον «Σασμό». Αυτή την περίοδο οι μηχανές της παραγωγής δουλεύουν στο φουλ ώστε να ολοκληρωθούν πριν από το καλοκαίρι τα γυρίσματα και το σόου να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο.

    germanou 2

    Τα στελέχη του Alpha προσανατολίζονται στην ιδέα το μουσικό σόου «Secret Song» να αντικαταστήσει το «J2US» τα βράδια του Σαββάτου από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, όταν ο Νίκος Κοκλώνης θα βρίσκεται στο Star για να παρουσιάσει το «Fame Story»!

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ