Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα

    Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα

    Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Instagram, με το δίμετρο καλλίγραμμο κορμί της που μένεις να την χαζεύεις. Είναι η Natalie Pack, από την Αμερική η οποία είναι γνωστή και για τη μεγάλη της αδυναμία στα μαγιό και δη στα μπικίνι.

    Αν κάνεις μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, θα πέσεις κυρίως σε φωτογραφίες της από την παραλία ή φωτογραφήσεις με μαγιό ή σέξι εσώρουχα.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Η Natalie Pack είναι 28 χρόνων, κατάγεται από την Καλιφόρνια και θεωρείται από τα πετυχημένα μοντέλα της Αμερικής. Επίσης, διαθέτει όλα τα προσόντα εκείνα, για να έχει το δικό της πιστό κοινό.

    Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα Natalie Pack: Μύρισε καλοκαίρι με τη δίμετρη Αμερικανίδα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ