Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Νατάσα Καραμανλή: Πήγε στο Ηρώδειο και απόλαυσε τη Utopia του Κουρεντζή

    Φαν του διεθνούς φήμης Ελληνα μαέστρου Θεόδωρου Κουρεντζή είναι η Νατάσα Καραμανλή.

    • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

    Για τον λόγο αυτό η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκε στην πρώτη θέση του Ηρωδείου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, και απόλαυσε τη συναυλία του Θεόδωρου Κουρεντζή με το νέο ορχηστρικό του εγχείρημα με την ονομασία Utopia. Η Νατάσα παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τη φίλη της Νινέττα Βαφειά. Ούτε ο Κώστας Καραμανλής ούτε τα δίδυμα ήταν μαζί της.

    natasa karamanli21061
    H Νατάσα Καραμανλή και η Νινέττα Βαφειά

    Ο διακεκριμένος Ελληνας μαέστρος διηύθυνε το διεθνές σύνολο Utopia που αποτελείται από κορυφαίους σολίστ του κόσμου, στην Τρίτη Συμφωνία του Μάλερ. Γραμμένη τα καλοκαίρια του 1895 και του 1896, η γιγάντια Τρίτη Συμφωνία (έξι μέρη με συνολική διάρκεια πάνω από 90 λεπτά) είναι ο μέγας ύμνος του Μάλερ στη φύση και στις στοιχειακές δυνάμεις των όντων, που αγωνίζονται να ενωθούν με τον Θεό.

    natasa karamanli2106

    Ο σταρ του πόντιουμ Θεόδωρος Κουρεντζής, που έχει ειδωλοποιηθεί σαν εκκεντρικός και πανκ στο κόσμο της κλασικής μουσικής, επέλεξε το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για να παρουσιάσει το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα, τη Utopia. Στη Νατάσα Καραμανλή αρέσει γιατί είναι χαρισματικός, αντισυμβατικός και έχει κερδίσει μια διακριτή θέση στο στερέωμα της κλασικής μουσικής με τις ιδιοφυείς εκτελέσεις του, οι οποίες πάντα προκαλούν έντονα συναισθήματα στο μουσικόφιλο κοινό. Για την παρουσία της στο Ηρώδειο η γιατρός Νατάσα Καραμανλή Παζαΐτη επέλεξε ένα παντελόνι σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό σακάκι, μπλούζα σε λευκή απόχρωση και ψηλές πλατφόρμες.

    Κομψότατη και χαμηλών τόνων, φωτογραφήθηκε με τη Νινέττα Βαφειά, χαμογέλασαν, χειροκρότησαν και χάρηκαν την κλασική εκτέλεση της Τρίτης Συμφωνίας του Μάλερ, υπό τον σπουδαίο Κουρεντζή.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX