Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    NCIS: Hawai’i – Η CBS ακυρώνει ακόμη μία σειρά της

    Η CBS επίσημα ακύρωσε το NCIS: Hawai’i μετά από τρεις σεζόν. Σύμφωνα με αναφορά της Deadline το spinoff του NCIS, θα ολοκληρωθεί με τον φινάλε της τρίτης σεζόν που θα προβληθεί στις 6 Μαΐου. Σύμφωνα με την αναφορά, το επεισόδιο δεν ήταν σχεδιασμένο να λειτουργήσει ως φινάλε σειράς, αλλά δεν θα αφήσει τους θαυμαστές με ένα αβέβαιο τέλος.

    Το NCIS: Hawai’i είναι η τρίτη σειρά στο franchise του NCIS που ολοκληρώνεται. Τόσο το NCIS: New Orleans όσο και το NCIS: Los Angeles ολοκληρώθηκαν στα πρόσφατα, με το New Orleans να λήγει μετά από επτά σεζόν και το Los Angeles μετά από 14. Εν τω μεταξύ, το NCIS: Hawai’i είναι επίσης η πρώτη σειρά στο franshise που έχει γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη Vanessa Lachey.

    NCIS: Hawai’i – Η CBS ακυρώνει ακόμη μία σειρά της

    Όσον αφορά το γιατί ακυρώθηκε η σειρά, δεν δόθηκε συγκεκριμένος λόγος, αν και φαίνεται ότι μπορεί να είναι ένα παρόμοιο περιστατικό με αυτό που συνέβη με δύο άλλες σειρές του CBS, το So Help Me Todd και το CSI: Vegas. Αυτές οι σειρές ακυρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, και φαίνεται να είναι θύματα του ισχυρού προγράμματος του δικτύου και της έλλειψης χώρου στο πρόγραμμα. Η CBS έχει ήδη ανακοινώσει αρκετές νέες σειρές για την περίοδο 2024-2025, συμπεριλαμβανομένης της επανεκκίνησης του Matlock και της σειράς Popppa’s House με πρωταγωνιστές τους Damon Wayans και Damon Wayans Jr. που καθυστέρησαν λόγω των απεργιών του 2023.

    Στην χώρα μας η σειρά προβάλλεται από την COSMOTE TV.

    NCIS: Hawai’i – Η CBS ακυρώνει ακόμη μία σειρά της

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ