Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ενισχυμένα μέτρα για Μάιο και Ιούνιο στους λογαριασμούς ρεύματος και πέραν των 300 κιλοβατώρων

    Αύξηση στην κατανάλωση και πέραν των 300 κιλοβατώρων, που θα αφορά δύο μήνες, τον Μάιο και Ιούνιο, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο πακέτο μέτρων για τους λογαριασμούς ρεύματος.

    Μήνυμα απεύθυνε στον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων για τους λογαριασμούς ρεύματος.

    Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τέσσερα πεδία τα οποία περιλαμβάνει το νέο Πρόγραμμα. Ειδικότερα αναφέρθηκε στην ελάφρυνση των νοικοκυριών από τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος για τον Μάιο και τον Ιούνιο, με αύξηση στις κιλοβατώρες.

    «Για τον Μάιο και τον Ιούνιο θα καλύπτεται κατά 50% η όποια αύξηση στην κατανάλωση και πέραν των 300 KWh. Ενώ, επιπλέον, η νέα έκπτωση θα αφορά και τις μη κύριες κατοικίες, και μάλιστα για το σύνολο της μηνιαίας κατανάλωσης», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

    Μεταξύ άλλων τόνισε πώς η πολιτεία επιστρέφει στον ατομικό τραπεζικό λογαριασμό κάθε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή πρώτης κατοικίας το 60% όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων που έχει υποστεί, αναδρομικά από τον Δεκέμβριο έως και τον Μάιο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ