Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
More

  Νέα… επίθεση στο «Αττικόν» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου»

  Νέα… επίθεση στο «Αττικόν» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου»

  «Δεν ήξερα πώς να το πω στη μητέρα μου. Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και την έπαιρναν για να την συλλυπηθούν»

  Νέα… επίθεση εξαπέλυσε ο Γιάννης Καλλιάνος κατά των γιατρών του νοσοκομείου «Αττικόν» σχετικά με τη διαχείριση της νοσηλείας του πατέρα του,.

  Ο μετεωρολόγος και βουλευτής ΝΔ επιμένει πως ο πατέρας του έπρεπε να μπει σε ΜΑΦ λόγω της επιβαρυμένης υγείας του και πως δεν θα έπρεπε να γίνει ο ακρωτηριασμός του σε απλή κλίνη του νοσοκομείου.

  «Όλοι αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις, κανείς δεν βρέθηκε στο δωμάτιο του πατέρα μου. Ήρθε κάποιος από αυτούς; Όχι. Θέλω να πω ότι δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση από το νοσοκομείο».

  «Ο πατέρας μου πήγε στα επείγοντα και περίμενε 5 ώρες σε ένα ράντζο. Όταν ο πατέρας μου έσβηνε και κατέρρεε ο οργανισμός του ζήτησα μόνο αν του παρασχεθεί η υποστήριξη που χρειάζεται για να επιβιώσει. ΜΑΦ ή ΜΕΘ χωρίς διασωλήνωση. Δεν ζήτησα διασωλήνωση», είπε.

  Όσον αφορά τους ισχυρισμούς πως έστελνε απειλητικά μηνύματα σε γιατρούς, ο Γιάννης Καλλιάνος τους διέψευσε και διευκρίνισε:

  «Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό και έλεγα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, πως μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού ο κορεσμός πήγε στο 60.” Έσβησε δύο φορές μπροστά μου».

  Ακόμη, ανέφερε πως ο ίδιος δεν έδωσε ποτέ φακελάκι στους γιατρούς.

  «Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για το θεαθήναι, για τα μάτια του κόσμου», συμπλήρωσε.

  Όπως είπε στο MEGA ο Γιάννης Καλλιάνος, δεν θα ξεχάσει ποτέ το βλέμμα της μητέρας του όταν της ανακοίνωσε τον χαμό του πατέρα του.

  «Δεν ήξερα πως να το πω στη μητέρα μου. Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και την έπαιρναν για να την συλλυπηθούν. Της έπαιρνα το κινητό από το χέρι για να μη το σηκώσει», είπε.

  νοσοκομείο «Αττικόν» Γιάννης Καλλιάνος  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ