Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Νέα Φιλαδέλφεια: «Κροάτης τον μαχαίρωσε» – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ – καρέ τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

    Καρέ καρέ περιέγραψε ο Αριστείδης, ο οπαδός της ΑΕΚ με την κόκκινη μπλούζα που βρισκόταν κοντά στον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή τη δολοφονία του 29χρονου κατά την καταδρομική επίθεση Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

    Ο Αριστείδης που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη για να αποφύγουν τον ροπαλοφόρο χούλιγκαν μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα.

    Νέα Φιλαδέλφεια: «Μας χτυπούσαν με ξύλα και ρόπαλα, και τότε κάποιος τον μαχαίρωσε» – Η κατάθεση του φίλου του Μιχάλη

    Όπως είπε ο μάρτυρας – «κλειδί», σύμφωνα με το OPEN, ένας από τους τέσσερις, που έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσουρή. Δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη, γιατί φορούσε κουκούλα ενώ εκείνη τη στιγμή χτυπούσαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλι, σπάζοντάς του χέρι και πόδι.

    Ταυτόχρονα, όπως τόνισε, έπεσε φωτοβολίδα δίπλα τους, κάνοντας τους Κροάτες να σαστίσουν προσωρινά και ο ίδιος με τον Μιχάλη να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν.

    Η κατάθεση του μάρτυρα επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσουρή, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε στην τηλεοπτική «Δίκη» ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που έχει καταγραφεί στα βίντεο. Γι’ αυτό και στη συνέχεια σχηματίστηκε το κόκκινο μονοπάτι από το αίμα του Μιχάλη, αρκετά μέτρα πριν από την καταδίωξη του ροπαλοφόρου χούλιγκαν που αποτυπώθηκε στο βίντεο.

    Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ