Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Απρίλιος 2023: Ghosted, Citadel, Barry, The Marvelous Mrs. Maisel κι άλλα

    Είναι πιθανό αυτόν τον μήνα το Netflix να μην σας γεμίζει πλήρως, αλλά οι υπόλοιπες συνδρομητικές είναι εδώ για να στηρίξουν την binge-μανία μας. Νέες σειρές και νέες ταινίες έρχονται όλο το μήνα, με πρωταγωνιστές την τελευταία σεζόν του “Barry”, το νέο “Love & Death” με την Elizabeth Olsen και το τέλος του “Succession” στο HBO, μια νέα ταινία “Peter Pan” του Disney+, το “Ghosted” με τους Chris Evans και Ana de Armes στο AppleTV+, το “Citadel” των αδερφών Russo με τους Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas και Stanley Tucci και την ολοκλήρωση του φανταστικού “The Marvelous Mrs. Maisel” στο Prime Video.

    Αλλά αυτά δεν είναι όλα! Οπότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω για ακόμα περισσότερες επιλογές:

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Απρίλιος 2023: Ghosted, Citadel, Barry, The Marvelous Mrs. Maisel κι άλλα

    HBO/HBO Max

    [Barry | Σειρά – 27 Απρ. στο NOVA/EON] Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός πληρωμένου δολοφόνου από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής, ο οποίος ακολουθώντας τον επόμενο στόχο του σε ένα μάθημα υποκριτικής θα γοητευτεί από την τέχνη του θεάματος και θα δοκιμάσει να αλλάξει τη ζωή του. Στην τέταρτη σεζόν θα δούμε τον “Gene Cousineau (Henry Winkler) να γίνεται ήρωας, καθώς η σύλληψη του Barry (Bill Hader) θα φέρει σοκαριστικές συνέπειες. Όλα έχουν οδηγήσει σε αυτό – το εκρηκτικό και ξεκαρδιστικό τελευταίο κεφάλαιο του ‘Barry'”.

    [Love & Death | Νέα Σειρά – 28 Απρ. στο VodafoneTV] Βασισμένη στο βιβλίο “Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs” των Joe Bob Briggs και Jim Atkinson, η σειρά “ρίχνει μια κοντινότερη ματιά στην αλλαγή της Candy Montgomery από μια λαμπερή, αφοσιωμένη Χριστιανή νοικοκυρά σε ανελέητη δολοφόνο με τσεκούρι και την περίεργη εξωσυζυγική σχέση που τα ξεκίνησε όλα. Τοποθετημένο σε μια κλειστή, εμπιστευτική κοινωνία του Τέξας, γεμάτη ανέμελες οικογένειες και πιστούς, είναι μια ειδυλλιακή εικόνα – και μια τέλεια κάλυψη για τα επικίνδυνα μυστικά και τις μοχθηρές ζήλιες που έμειναν ανεξέλεγκτες”.

    [Succesion Sn.4 | Σειρά – 7 Απρ. στο NOVA/EON] Η πώληση του ομίλου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Waystar Royco, στον τεχνολογικό οραματιστή Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Η προοπτική αυτής της σεισμικής πώλησης πυροδοτεί υπαρξιακές αγωνίες και οικεία διάσπαση μεταξύ των Roys, καθώς ανυπομονούν για το πώς θα μοιάζουν οι ζωές τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Προκύπτει ένας αγώνας για δύναμη, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το πολιτισμικό και πολιτικό τους βάρος, μειώνεται δραματικά.

    Disney+

    [The Crossover | Νέα Σειρά – 05 Απρ.] Βασισμένο στο βραβευμένο από τους κριτικούς best-seller μυθιστόρημα του Kwame Alexander, το “The Crossover” παρουσιάζει τους έφηβους αδελφούς Josh και Jordan Bell, που θεωρούνται ευρέως φαινόμενα του μπάσκετ. Μέσα από τη λυρική του ποίηση, μια ενήλικη εκδοχή του Josh, γνωστός και ως Filthy McNasty, αφηγείται την ιστορία της ενηλικίωσης του ίδιου και του αδελφού του, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς ο πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας πατέρας τους προσαρμόζεται στη ζωή μετά το μπάσκετ και η μητέρα τους τελικά κυνηγά τα δικά της όνειρα ζωής.

    [Young Jedi Adventures | Νέα Σειρά – 26 Απρ.] Η παιδική σειρά διαδραματίζεται στην εποχή της High Republic και θα ακολουθούμε μια ομάδα μικρών παιδιών που μελετούν, υπό την καθοδήγηση του Yoda, τις διδαχές της Force για να γίνουν Jedi: συμπόνια, πειθαρχία, συνεργασία, υπομονή, φιλία, αισιοδοξία και φυσικά την ικανότητα του να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Αν και θα είναι για μικρά παιδιά, η σειρά θα φέρει μάχες με φωτόσπαθα και άλλα βασικά στοιχεία του σύμπαντος.

    Θα ακούσουμε τις φωνές του Jamaal Avery, Jr. (Abbott Elementary) ως Kai Brightstar, έναν νεαρό που ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα του Yoda για να γίνει Jedi Knight, και της Emma Berman (Luca) ως πιλότο Nash Durango. Άλλοι ηθοποιοί που θα δανείζουν τις φωνές τους είναι οι Juliet Donenfeld ως Lys Solay, Dee Bradley Baker ως Nubs, Jonathan Lipow ως RJ-83 και Piotr Michael ως Yoda.

    [The Good Mothers | Νέα Σειρά – 05 Απρ.] Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Disney+ για την Ντραγκέτα, παρουσιάζει την οργάνωση απότην οπτική γωνία των γυναικών που τόλμησαν να την προκαλέσουν. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία,το «The Good Mothers» κέρδισε το βραβείο Χρυσής Άρκτου καλύτερης σειράς στο Φεστιβάλ τουΒερολίνου 2023.

    [Tiny Beautiful Things | Νέα Σειρά – 07 Απρ.] Βασισμένη στo μπεστ σέλερ της Cheryl Strayed, η νέα σειρά «Tiny Beautiful Things» ακολουθεί μιαγυναίκα της οποίας ο γάμος είναι στα τελευταία του, η κόρη της έχει απομακρυνθεί και η καριέρατης ως συγγραφέας είναι ανύπαρκτη. Έτσι, όταν ένας φίλος της προτείνει να αναλάβει μια στήλησυμβουλών, η Κλερ πιστεύει ότι είναι εντελώς ακατάλληλη για τη δουλειά, ενώ τελικά μάλλον έχει όλατα απαραίτητα προσόντα.

    [Peter Pan | Tαινία – 28 Απρ.] Η Γουέντι, ένα νεαρό κορίτσι που φοβάται να αφήσει πίσω το σπίτι της, γνωρίζει τον ΠίτερΠαν, ένα αγόρι που αρνείται να μεγαλώσει. Μαζί με τα αδέρφια της και μια μικροσκοπική νεράιδα,την Τίνκερ Μπελ, ταξιδεύει με τον Πίτερ στον μαγικό κόσμο της Χώρας του Ποτέ. Εκεί, συναντά ένανκακό πειρατή καπετάνιο, τον Κάπτεν Χουκ, και ξεκινά μια συναρπαστική περιπέτεια που θα αλλάξειτη ζωή της για πάντα.

    [How I Met Your Father Sn.2 | Σειρά – 19 Απρ.] Στο κοντινό μέλλον, η Σόφι αφηγείται στον γιο της την ιστορία του πώς γνώρισε τον πατέρα του.Μια ιστορία που μας εκτοξεύει στο παρόν, όπου η Σόφι και οι στενοί της φίλοι ανακαλύπτουν ποιοιείναι, τι ζητάνε από τη ζωή και πώς ερωτεύονται, στην εποχή με τις εφαρμογές γνωριμιών και τιςαπεριόριστες επιλογές.

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • Venom (28/04) – Tαινία
    • The Banshees of Inisherin (12/04) – Ταινία

    Apple TV+

    [Schmigadoon Sn.2 | Σειρά – 07 Απρ.] Έχοντας βρει την αληθινή αγάπη στην πόλη Schmigadoon, η δεύτερη σεζόν του “Schmigadoon!” θα βρει τον Josh (Keegan-Michael Key) και τη Melissa (Cecily Strong) στο Schmicago, τον επανασχεδιασμένο κόσμο των μιούζικαλ των ’60s και ’70s. Η δεύτερη σεζόν της ευρέως αναγνωρισμένης κωμωδίας της Apple θα περιλαμβάνει νέα πρωτότυπα μουσικά νούμερα από τον συνδημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό Cinco Paul.

    [The Last Thing He Told Me | Νέα Σειρά – 14 Απρ.] Η μίνι σειρά “The Last Thing He Told Me” ακολουθεί τη Hannah (την οποία υποδύεται η Jennifer Garner), μια γυναίκα που πρέπει να σφυρηλατήσει μια σχέση με τη 16χρονη θετή της κόρη Bailey (την οποία υποδύεται η Angourie Rice) για να βρει την αλήθεια για το γιατί ο σύζυγος της εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Βασισμένη στο αναγνωρισμένο μυθιστόρημα μπεστ σέλερ, η σειρά δημιουργήθηκε και διασκευάστηκε από τη Laura Dave, μαζί με τον συνδημιουργό της σειράς Josh Singer. Ο Garner είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Reese Witherspoon και Lauren Neustadter του Hello Sunshine.

    [Ghosted | Ταινία – 21 Απρ.] Ο Cole φλερτάρει αδιάκοπα την αινιγματική Sadie – αλλά στη συνέχεια κάνει τη συγκλονιστική ανακάλυψη ότι είναι μυστική πράκτορας. Πριν προλάβουν να αποφασίσουν για ένα δεύτερο ραντεβού, ο Cole και η Sadie παρασύρονται σε μια διεθνή περιπέτεια για να σώσουν τον κόσμο.

    [Drops of God | Νέα Σειρά – 21 Απρ.] Το “Drops of God” διαδραματίζεται στον κόσμο της γαστρονομίας και των εκλεκτών κρασιών. Ο Γάλλος Alexandre Léger, δημιουργός του διάσημου κρασιού Léger και εμβληματική φιγούρα στην οινολογία, μόλις πέθανε στο σπίτι του στο Τόκιο σε ηλικία 60 ετών. Αφήνει πίσω του μια κόρη, την Camille (Fleur Geffrier), η οποία ζει στο Παρίσι. Δεν είδε τον πατέρα της από τότε που οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Όταν η Camille πετάει στο Τόκιο και διαβάζεται η διαθήκη του Léger, ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της της άφησε μια εξαιρετική συλλογή κρασιών – τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο σύμφωνα με τους ειδικούς. Όμως, για να διεκδικήσει την κληρονομιά, η Camille πρέπει να ανταγωνιστεί έναν λαμπρό νεαρό οινολόγο, τον Issei Tomine (Tomohisa Yamashita). Βιολογική κόρη εναντίον πνευματικού γιου: η μονομαχία πρόκειται να ξεκινήσει. Υπάρχουν τρία τεστ για να σπάσει η ισοπαλία, όλα σχετίζονται με τη γευσιγνωσία κρασιού. Ο νικητής θα πάρει την κυριότητα της αυτοκρατορίας του Léger, ο ηττημένος θα φύγει με άδεια χέρια. Πώς θα μπορούσε όμως η Camille να κερδίσει μια τέτοια μονομαχία; Δεν ξέρει τίποτα για το κρασί, και το χειρότερο: δεν έχει πιει ούτε μια σταγόνα.

    Prime Video

    [Dead Ringers | Νέα Σειρά – 21 Απρ.] Μια μοντέρνα εκδοχή του θρίλερ του David Cronenberg του 1988, έχει τη Rachel Weisz να παίζει τους διπλούς ρόλους του Elliot και της Beverly Mantle, δίδυμων που μοιράζονται τα πάντα: Ναρκωτικά, εραστές και μια ασυγχώρητη επιθυμία να κάνουν ό,τι χρειάζεται—συμπεριλαμβανομένου ωθώντας τα όρια στην ιατρική δεοντολογία—σε μια προσπάθεια να αμφισβητηθούν οι απαρχαιωμένες πρακτικές και να φέρει στο προσκήνιο την φροντίδα της υγείας των γυναικών. Το καστ της σειράς περιλαμβάνει την Britne Oldford (The Umbrella Academy, American Horror Story: Asylum) ως Genevieve, Poppy Liu (Hacks, iCarly) ως Greta, Michael Chernus (Severance, Orange is the New Black) ως Tom, Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Saint Maud) ως Rebecca, και Emily Meade (The Deuce, The Leftovers) ως Susan.

    [Citadel | Νέα Σειρά – 28 Απρ.] Πριν από οχτώ χρόνια, η Citadel έπεσε. Η ανεξάρτητη παγκόσμια κατασκοπική υπηρεσία – με στόχο την ασφάλεια όλων των ανθρώπων – καταστράφηκε από πράκτορες του Manticore, ενός δυνατού συνδικάτου που μεταχειρίζεται τον κόσμο από τις σκιές. Με την πτώση του Citadel, σβήστηκε η μνήμη των ελίτ πρακτόρων, Mason Kane (Madden) και Nadia Sinh (Chopra Jonas), ενώ γλίτωσαν παρά τρίχα τη ζωή τους. Παραμένουν κρυμμένοι από τότε, χτίζοντας νέες ζωές υπό νέες ταυτότητες, εν αγνοία του παρελθόντος τους. Μέχρι ένα βράδυ, όταν ο πρώην συνάδερφός του από την Citadel, Bernard Orlick (Tucci), βρίσκει τον Mason και του ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για να εμποδίσει το Manticore να εδραιώσει μια νέα τάξη στον κόσμο. Ο Mason ψάχνει την πρώην συνεργάτιδα του, Nadia, και οι δύο κατάσκοποι ξεκινούν μια αποστολή που τους πάει σε όλον τον κόσμο σε μια προσπάθεια να σταματήσουν το Manticore, ενώ παράλληλα παλεύουν με μια σχέση χτισμένη στα μυστικά, ψέματα, και μια επικίνδυνη, αλλά αιώνια αγάπη

    [The Marvelous Mrs. Maisel Sn.4 | Σειρά – 14 Απρ.] Στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, η Midge βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία που πάντα ονειρευόταν, μόνο για να ανακαλύψει ότι το ‘πιο κοντά από ποτέ’ είναι ακόμα πολύ μακριά

    [On A Wind And A Prayer | Ταινία – 07 Απρ.] Aυτή η εκπληκτική αληθινή ιστορία πίστης και επιβίωσης, ακολουθεί το οδυνηρό ταξίδι του επιβάτη Doug White (Dennis Quaid) για να προσγειώσει με ασφάλεια ένα αεροπλάνο και να σώσει ολόκληρη την οικογένειά του από ανυπέρβλητο κίνδυνο, αφού ο πιλότος τους πεθαίνει απροσδόκητα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

    [Greek Salad | Νέα Σειρά – 14 Απρ.] Ο Tom, 26 ετών, και η αδερφή του Mia, 22 ετών, είναι τα παιδιά του Xavier και της Wendy (L’Auberge Espagnole). Όταν πεθαίνει ο παππούς τους, κληρονομούν ένα κτίριο στην Αθήνα. Ο Tom, ένας νεαρός startup που εκπαιδεύεται στη Νέα Υόρκη, ενώνεται με την αδερφή του στην Ελλάδα για να διαχειριστεί την οικογενειακή περιουσία. Ανακαλύπτει ότι η Mia, η οποία υποδύεται μια φοιτήτρια Erasmus, είναι στην πραγματικότητα μια επαναστάτρια ακτιβίστρια που λέει ψέματα σε όλη την οικογένεια. Οι διαφορές τους αθα κάνουν το μοίρασμα της κληρονομιάς πολύ περίπλοκο. Θα βρεθούν (όπως οι γονείς τους 25 χρόνια νωρίτερα) να ζουν με νέους από όλη την Ευρώπη. Αυτή η συλλογική ζωή είναι που θα τους βοηθήσει επιτέλους να έρθουν πιο κοντά…

    Άλλες Σειρές:

    [Grease: Rise of the Pink Ladies | Νέα Σειρά – 08 Απρ. στο CosmoteTV] Βρισκόμαστε στο 1954, 4 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας του εμβληματικού «Grease» και ακολουθούμε τις Τζέιν, Ολίβια, Σίνθια και Νάνσυ, 4 περιθωριοποιημένες μαθήτριες, οι οποίες τολμούν να διασκεδάζουν με τους δικούς τους όρους. Όταν ιδρύουν τις «Pink Ladies», την πρώτη μουσική «κοριτσοπαρέα» του σχολείου, ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς βρίσκονται η ανερχόμενη Μάντισον Τόμπσον («Ozark») και η πληθωρική show-woman Τζάκι Χόφμαν. H σειρά φέρει την υπογραφή της Άναμπελ Όοουκς («Atypical»).

    [From Sn.2 | Σειρά – 24 Απρ. στο CosmoteTV]Σε μια πόλη της κεντρικής Αμερικής που παγιδεύει όλους όσοι περνούν από αυτήν, οι κάτοικοι πασχίζουν να μείνουν ζωντανοί, ενώ αναζητούν απεγνωσμένα διαφυγή. Στη 2η σεζόν της σειράς, η άφιξη νέων τρομακτικών πλασμάτων βυθίζει τη ζωή των ντόπιων σε ακόμα μεγαλύτερο σκοτάδι. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Χάρολντ Πέρινο του θρυλικού «Lost».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ