Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Δεκέμβριος 2023 (Reacher, Percy Jackson, Yellowstone κι άλλα)

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Δεκέμβριος 2023 (Reacher, Percy Jackson, Yellowstone κι άλλα)

    Ήσυχος ο Δεκέμβριος για το HBO αφού συνεχίζει με τις υπάρχουσες σειρές του και ετοιμάζεται για να κάνει ντου στην νέα χρονιά με το “True Detective”, αλλά ευτυχώς οι άλλες συνδρομητικές (μαζί με το Netflix) έχουν αρκετό υλικό για καλύψουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας. Percy Jackson και Reacher κερδίζουν το ενδιαφέρον μας προς τα μέσα του μήνα, το “Twisted Metal” που πρόσφατα ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν γίνεται διαθέσιμο στην Ελλάδα μαζί με το φανταστικό franchise του “Yellowstone” και τις τρεις σειρές του.

    Αλλά ας δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω….

    Disney+

    [Doctor Who Specials – Σειρά | 2 & 4 Δεκεμβρίου] Τα δύο νέα special επεισόδια «Doctor Who», με τίτλο «Wild Blue Yonder» (2 Δεκεμβρίου) και «The Giggle» (9 Δεκεμβρίου) έρχονται αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα.

    [Theater Camp – Ταινία | 6 Δεκεμβρίου] Ο βραβευμένος με Tony, Ben Platt και η Molly Gordon πρωταγωνιστούν στη νέα πρωτότυπη κωμωδία ως κολλητοί φίλοι και δάσκαλοι δραματικής τέχνης σε μια κακόφημη κατασκήνωση στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Όταν ο ανίδεος Troy έρχεται για να διευθύνει τον χώρο, ενώνει τις δυνάμεις του με τον διευθυντή παραγωγής, το προσωπικό και τους μαθητές, για να ανεβάσουν ένα αριστούργημα και να κρατήσουν ζωντανή τη θερινή κατασκήνωση

    [Percy Jackson and The Olympians – Νέα Σειρά | 20 Δεκεμβρίου] Ο Percy Jackson αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή. Ξεφεύγοντας από τέρατα και παραπλανώντας θεούς, πρέπει να διασχίσει την Αμερική, για να επιστρέψει στον Δία τον Μέγα Κεραυνό του και να σταματήσει έναν γενικευμένο πόλεμο. Με τη βοήθεια των συντρόφων του, της Annabeth και του Grover, ο Percy θα βρει στο ταξίδι του τις απαντήσεις που αναζητάει: πώς να χωρέσει σε έναν κόσμο που τον κάνει να νιώθει παράταιρος, αλλά και ποιος πραγματικά είναι ο προορισμός του

    [What If…? Season 2 – Σειρά | 22 Δεκεμβρίου] Ο Watcher συνεχίζει το ταξίδι ως ξεναγός μας στο τεράστιο πολυσύμπαν, παρουσιάζοντας ολοκαίνουρια και οικεία πρόσωπα από όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Η σειρά ανθολογίας κινουμένων σχεδίων αμφισβητεί, επανεξετάζει και ανατρέπει κλασικές κινηματογραφικές στιγμές της Marvel, ενώ το απίστευτο καστ φωνών περιλαμβάνει μια σειρά από σταρ που επαναλαμβάνουν τους εμβληματικούς ρόλους τους.

    Apple TV+

    [The Family Plan – Ταινία | 15 Δεκεμβρίου] Ο Dan Morgan (Mark Wahlberg) λατρεύει την ήσυχη ζωή του στα προάστια ως αφοσιωμένος σύζυγος, πατέρας τριών παιδιών και επιτυχημένος πωλητής αυτοκινήτων. Αλλά αυτό είναι μόνο η μισή ιστορία. Δεκαετίες νωρίτερα, ήταν ένας επίλεκτος κυβερνητικός δολοφόνος με αποστολή να εξαλείψει τις πιο θανατηφόρες απειλές στον κόσμο. Όταν οι εχθροί από το παρελθόν του τον εντοπίζουν, ο Dan μαζεύει την ανυποψίαστη σύζυγό του (Michelle Monaghan), την ατίθαση έφηβη κόρη, τον pro gamer έφηβο γιο του και το αξιολάτρευτο μωρό 10 μηνών στο μίνι βαν τους και φεύγει για ένα αυτοσχέδιο cross-country road trip στο Λας Βέγκας. Αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του – ενώ τους περιποιείται τις διακοπές μιας ζωής – ο Dan πρέπει να κάνει πράξη τις δεξιότητές του που ήταν αδρανείς για καιρό, χωρίς να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

    Συνεχίζουν με νέα επεισόδια:

    • Slow Horses
    • Monarch: Legacy of Monsters
    • For All Mankind

    Prime Video

    [Reacher – Σειρά | 15 Δεκεμβρίου] Βασισμένη στο ενδέκατο μυθιστόρημα του Lee Child, “Bad Luck and Trouble” (ελλ. τίτλος ‘Σήμα κινδύνου’), το οποίο κυκλοφόρησε το 2007, η δεύτερη σεζόν θα ακολουθεί τον επιδέξιο πρώην ταγματάρχη, Jack Reacher, που ερευνά τη δολοφονία των μελών της παλιάς του στρατιωτικής μονάδας. Ο Child έχει γράψει 24 μυθιστορήματα και αρκετά διηγήματα με τον στρατιωτικό Jack Reacher, ο οποίος μετά τη θητεία του γυρνάει όλο τον κόσμο κάνοντας περίεργες δουλειές και διερευνώντας εγκλήματα που βρίσκονται μπροστά του.

    [Candy Cane Lane – Ταινία | 1 Δεκεμβρίου] Ο Eddie Murphy πρωταγωνιστεί σε αυτήν την εορταστική κωμική περιπέτεια για έναν άντρα που έχει αποστολή να κερδίσει τον ετήσιο διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης διακοσμησης σπιτιού της γειτονιάς του. Αφού ο Chris (Eddie Murphy) κάνει άθελά του μια συμφωνία με ένα άτακτο ξωτικό που ονομάζεται Pepper (Jillian Bell) για να βελτιώσει τις πιθανότητές του να κερδίσει, εκείνη κάνει ένα μαγικό ξόρκι που ζωντανεύει τις 12 ημέρες των Χριστουγέννων και προκαλεί όλεθρο σε ολόκληρη την πόλη. Με τον κίνδυνο να καταστρέφουν οι διακοπές για την οικογένειά του, ο Chris, η σύζυγός του Carol (Tracee Ellis Ross) και τα τρία τους παιδιά πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στο ρολόι για να σπάσουν το ξόρκι της Pepper, να πολεμήσουν με δόλια μαγικούς χαρακτήρες και να σώσουν τα Χριστούγεννα για όλους.

    [Merry Little Batman – Tαινία | 8 Δεκεμβρίου] Το Merry Little Batman είναι μια οικογενειακή κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων. Όταν ο νεαρός Damian Wayne βρίσκεται μόνος του στο Wayne Manor την παραμονή των Χριστουγέννων, πρέπει να μεταμορφωθεί σε “Little Batman” για να υπερασπιστεί το σπίτι του και την Gotham City από τους απατεώνες και τους υπερκακούς που σκοπεύουν να καταστρέψουν τις διακοπές.

    Άλλες σειρές:

    [Twisted Metal – Νέα Σειρά | 12 Δεκεμβρίου στην NOVA] Η κωμική σειρά δράσης θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα με τους Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church. Η ιστορία βασίζεται στο ομότιτλο βιντεοπαιχνίδι του PlayStation και περιστρέφεται γύρω από “έναν μοτοσικλετιστή outsider που προσπαθεί να κερδίσει μια καλύτερη ζωή για τον ίδιο, αλλά μόνο αν παραδώσει ένα μυστήριο πακέτο μέσα από ένα μετα-αποκαλυπτικό τοπίο. Με τη βοήθεια μιας πολεμοχαρούς κλέφτρας αυτοκινήτων θα αντιμετωπίσει όλους τους κινδύνους των δρόμων, μεταξύ άλλων και έναν κλόουν που οδηγεί ένα γνωστό παγωτατζίδικο”.

    [Devil’s Peak – Σειρά | 9 Δεκεμβρίου στο COSMOTE TV] Ένας ντετέκτιβ καταδιώκει έναν εκδικητικό δολοφόνο, που αναλαμβάνει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον θάνατο του γιου του. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Ντεόν Μάγιερ.

    [The Castaways – Σειρά | 28 Δεκεμβρίου στο COSMOTE TV] Στην τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Lucy Clark, παρακολουθούμε τις αδελφές Λόρι και Έριν στις ιδανικές διακοπές. Μετά από έναν μεγάλο καυγά, η Λόρι επιβιβάζεται μόνη της σε πτήση, η οποία δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό της. Μήνες αργότερα, ούτε συντρίμμια ούτε επιζώντες έχουν εντοπιστεί. Ωστόσο, όταν αποκαλύψεις έρχονται σιγά-σιγά στο φως, κάποιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την αλήθεια.

    [Yellowstone (Σεζόν 1-5) – Σειρά | 31 Δεκεμβρίου στο COSMOTE TV] Η σειρά ακολουθεί την οικογένεια Dutton η οποία ελέγχει το μεγαλύτερο μονοπωλιακό αγρόκτημα στη Μοντάνα. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τα οικογενειακά δράματα στο αγρόκτημα και τις κόντρες με το ινδιάνικο ράντσο, τους επενδυτές ακινήτων και το πρώτο εθνικό πάρκο της Αμερικής. Το δεύτερο μισό της 5 ης season που θα είναι και το φινάλε της σειράς, αναμένεται προς το τέλος του 2024.

    [1883 – Σειρά | 31 Δεκεμβρίου στο COSMOTE TV] Το υποψήφιο για 3 Emmy, πρώτο spin-off του «Yellowstone». Η ιστορία του τοποθετείται χρονολογικά πριν από τα γεγονότα του «Yellowstone» και αναλύει το πώς η μετεμφυλιακή γενιά της οικογένειας Dutton πήρε στην κατοχή της τη γη που αργότερα έγινε το ράντσο Yellowstone.

    [1923 – Σειρά | 31 Δεκεμβρίου στο COSMOTE TV] Πρόκειται για το δεύτερο spin-off του «Yellowstone» και διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της κύριας σειράς. Ακολουθεί μια γενιά της οικογένειας Dutton στην προσπάθειά της να τα βγάλει πέρα απέναντι στην πανδημία, την ποτοαπαγόρευση, την ξηρασία και τις απαρχές της Μεγάλης Ύφεσης. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 2 η σεζόν που θα προβληθεί μέσα στο 2024.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ