Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Ιούλιος 2023: Foundation, Good Omens, Bleach και άλλα

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Ιούλιος 2023: Foundation, Good Omens, Bleach και άλλα

    Ανάλαφρες σειρές, anime, δράματα και άλλα έρχονται από τις συνδρομητικές αυτόν τον Ιούλιο, είτε μιλάμε για παλιές επιστροφές είτε νέα projects. Ο δεύτερος κύκλος του “Bleach: Thousand Year Blood War” έρχεται απευθείας αυτήν την φορά στο ελληνικό Disney+, η σειρά μυστήριου “Afterparty” θα μας τρελάνει με μια νέα δολοφονία, το φαντασμαγορικό “Foundation” θα καλύψει αρκετούς fans της επιστημονικής φαντασίας και τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το “Good Omens” για το οποίο ανυπομονούμε να δούμε αν θα επαναλάβει την επιτύχια της πρώτης σεζόν.

    Βέβαια αυτά είναι μόλις μερικά από τα νέα projects που έρχονται, οπότε ας δούμε λίγο καλύτερα τι έρχεται παρακάτω…

    HBO/Max

    [FULL CIRCLE – Νέα Μίνι Σειρά | 14 Ιουλίου στο VodafoneTV] Aπό τον σκηνοθέτη Steven Soderbergh και τον συγγραφέα Ed Solomon, έχουμε την ιστορία μιας έρευνας για μια απαγωγή που αποκαλύπτει μακροχρόνια μυστικά που συνδέουν πολλούς χαρακτήρες και πολιτισμούς στη σημερινή Νέα Υόρκη. Στην μίνι σειρά έξι επεισοδίων πρωταγωνιστούν οι Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes και Dennis Quaid.

    Disney+

    [KIZAZI MOTO: GENERATION FIRE | Νέα Σειρά – 5 Ιουλίου] Η σειρά επιστημονικής φαντασίας παρουσιάζει δέκα φουτουριστικά επεισόδια με φόντο την Αφρική, εμπνευσμένα από τις ποικίλες ιστορίες και κουλτούρες της ηπείρου. Με παραγωγό τονβραβευμένο με Όσκαρ Πίτερ Ράμσεϊ, τα δέκα μικρού μήκους επεισόδια, από μια νέα γενιά δημιουργώνanimation, επικεντρώνονται στα μοναδικά χαρακτηριστικά της Αφρικής και παρουσιάζουνένα νέο κόσμο προηγμένης τεχνολογίας, εξωγήινων, πνευμάτων και τεράτων. Ετοιμαστείτε ναπαρακολουθήσετε την Αφρική, όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

    [ΒLEACH: THOUSAND YEAR BLOOD WAR SN.2 | Σειρά Anime – 8 Ιουλίου] To Bleach: Thousand Year Blood War ακολουθεί τον Ichigo Kurosaki, ο οποίος κέρδισε τυχαία τις δυνάμεις ενός Soul Reaper. Ως Substitute Soul Reaper, ο Ichigo παγιδεύτηκε στην αναταραχή της Soul Society, ενός μέρους όπου συγκεντρώνονται οι νεκρές ψυχές. Αλλά με τη βοήθεια των φίλων του, ο Ichigo ξεπέρασεκάθε πρόκληση για να γίνει ακόμα πιο δυνατός. Όταν οι νέοι Soul Reapers και ένας νέος εχθρόςεμφανίζονται στη γενέτειρά του, το Karakura, ο Ichigo ξαναπηδά στο πεδίο της μάχης με το Zanpakutoτου για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Εν τω μεταξύ, η Soul Society παρατηρεί μια ξαφνική αύξησητου αριθμού των Hollows που καταστρέφονται στον κόσμο των ζωντανών. Η ιστορία και η αλήθειαπου κρατούσαν κρυμμένα οι Soul Reapers για χίλια χρόνια έρχονται επιτέλους στο φως. Όλα πρέπει νατελειώσουν—καθώς ξεκινά η τελική μάχη του Ichigo Kurosaki!

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • Futurama, 24 Ιουλίου
    • How I Met Your Father Sn.2B, 26 Ιουλίου

    Συνεχίζει με νέα επεισόδια:

    Apple TV+

    [THE AFTERPARTY SN.2 | Σειρά – 12 Ιουλίου] Η δεύτερη σεζόν θα μας μεταφέρει σε έναν γάμο, ο οποίος “καταστρέφεται όταν ο γαμπρός δολοφονείται και κάθε καλεσμένος είναι ύποπτος. Η Detective Danner επιστρέφει για να βοηθήσει τους Aniq και Zoë να λύσουν το μυστήριο ανακρίνοντας τα μέλη της οικογένειας, τους άτυχους εραστές και τους επαγγελματικούς συνεργάτες, και να ακούσουν τις αναδιατυπώσεις του διημέρου από τους υπόπτους, κάθε ένας εν των οποίων έχει τη δική του μοναδική αντίληψη και οπτικό στιλ”.

    [FOUNDATION SN.2 | Σειρά – 14 Ιουλίου] Η σειρά επιστημονικής φαντασίας βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία του Isaac Asimov που ξεκίνησαν το 1951 και μας λέει την ιστορία του επιστήμονα Hari Seldon που προβλέπει την επικείμενη πτώση της Empire. Οι Cleons, μια σειρά από αυτοκρατορικούς κλώνους θα τον εξορίσει μαζί με τους πιστούς ακόλουθούς τους σε έναν πλανήτη στην άκρη του Γαλαξία όπου θα ιδρύσουν την Foundation σε μια προσπάθεια να ξαναχτίσουν και να διατηρήσουν το μέλλον του πολιτισμού.

    [THE BEANIE BUBBLE | Νέα Σειρά – 28 Ιουλίου] Γιατί ξαφνικά ο κόσμος αντιμετώπισε τα λούτρινα κουκλάκια σαν χρυσό; Ο Ty Warner ήταν ένας απογοητευμένος πωλητής παιχνιδιών μέχρι που η συνεργασία του με τρεις γυναίκες μετέτρεψε την ιδέα του σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον κόσμο των παιχνιδιών. Το “The Beanie Bubble” είναι μια ευρηματική ιστορία για το τι και ποιους εκτιμούμε, και τους αφανείς ήρωες των οποίων τα ονόματα δεν εμφανίζονται πουθενά.

    Prime Video

    [THE SUMMER I TURNED PRETTY SN.2 | Σειρά – 14 Ιουλίου] Η Belly συνήθιζε να μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι να επιστρέψει στην Cousins Beach, αλλά με τον Conrad και τον Jeremiah να τσακώνονται για εκείνη και την επιστροφή του καρκίνου της Susannah, δεν είναι σίγουρη ότι το καλοκαίρι θα είναι ποτέ το ίδιο. Όταν ένας απροσδόκητος επισκέπτης απειλεί το μέλλον του αγαπημένου σπιτιού της Susannah, η Belly πρέπει να συσπειρώσει την παρέα – και να αποφασίσει μια για πάντα πού βρίσκεται η καρδιά της.

    [GOOD OMENS SN.2 | Σειρά – 28 Ιουλίου] Αρχικά βασισμένο στο παγκοσμίως best-seller μυθιστόρημα των Terry Pratchett και Neil Gaiman, το ‘Good Omens 2’ εξερευνά τις ιστορίες που πάνε πέρα από το πηγαίο υλικό και διαφωτίζουν την απερίγραπτη φιλία ανάμεσα στον Aziraphale (Michael Sheen), έναν ιδιότροπο άγγελο και έμπορο σπάνιων βιβλίων, και του δαίμονα Crowley (David Tennant) που ζει μέσα στο ρίσκο. Όντας στην Γη από την Αρχή και με την Αποκάλυψη να έχει ανατραπεί, το δίδυμο επιστρέφει στην χαλαρή ζωή ανάμεσα στους θνητούς του Σόχο στο Λονδίνο. Μέχρι που ο Αρχάγγελος Γαβρηίλ (Jon Hamm) εμφανίζεται αναπάντεχα στην πόρτα του βιβλιοπωλείου του Aziraphale, χωρίς αναμνήσεις για το ποιος είναι ή πως έφτασε εκεί. Ενώ ο Crowley είναι επιφυλακτικός όσον αφορά το γιατί ο αρχάγγελος πήγε στο βιβλιοπωλείο, ο Aziraphale είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο πίσω από την κατάσταση του Γαβρηίλ. Ωστόσο, το να κρύψουν τον αρχάγγελο από τον Παράδεισο και την Κόλαση διαταράσσει τις ζωές τους με απρόβλεπτους τρόπος. Για να λύσουν το μυστήριο και να σταματήσουν τον Παράδεισο και την Κόλαση στην πορεία, το δίδυμο θα χρειαστεί ένα θαύμα, θα πρέπει για ακόμα μια φορά να βασιστούν ο ένας στον άλλο

    Άλλες σειρές:

    [61st STREET SN.2 | Σειρά – 7 Ιουλίου στο COSMOTE TV] Στην 1η σεζόν της σειράς είδαμε τον Μόουζες, που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, να κρίνεται αθώος για τον θάνατο ενός αστυνομικού. Ωστόσο, η αδικία και το διεφθαρμένο σύστημα συνεχίζουν να υφίστανται και πλέον ο δικηγόρος Φράνκλιν Ρόμπερτς είναι αποφασισμένος να αναλάβει δράση. Ο 1ος κύκλος του 61st Street είναι ήδη διαθέσιμος στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

    [THE MESSENGER | Νέα Σειρά – 9 Ιουλίου στο COSMOTE TV ] Βασισμένο στο best seller του Αυστραλού συγγραφέα Μάρκους Ζουσάκ (The Book Thief), το «The Messenger» ακολουθεί τον Εντ, έναν 19χρονο ταξιτζή με τρομερά χαμηλή αυτοπεποίθηση, που εν μια νυκτί γίνεται τοπικός ήρωας, αποτρέποντας μια ληστεία. Από τότε, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα σε τραπουλόχαρτα με ονόματα και διευθύνσεις, τα οποία τον οδηγούν σε άτομα που αποφασίζει να βοηθήσει. Έτσι, ο Εντ περνά την κάθε του μέρα προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Παράλληλα, αναζητά την ταυτότητα του αποστολέα των μηνυμάτων που λαμβάνει, ανακαλύπτοντας περισσότερα πράγματα για τον εαυτό του.

    [GRANTCHESTER SN.8 | Σειρά – 12 Ιουλίου στο COSMOTE TV ] Η ζωή του Γουίλ φαίνεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο στον 8ο κύκλο της σειράς. Είναι ευτυχισμένος, παντρεμένος με την Μπόνι και πρόκειται να γίνει πατέρας. Ένα τρομερό ατύχημα, όμως, θα διαταράξει τον κόσμο του. Παράλληλα, ο Τζόρντι έχει βρει μια νέα ηρεμία στην σχέση του με την Κάθι, αλλά η ευτυχία τους απειλείται από κάποιες σοκαριστικές ανακοινώσεις στη δουλειά.

    [FIFTEEN LOVE | Νέα Σειρά – 22 Ιουλίου στο COSMOTE TV] Το «Fifteen-Love» επικεντρώνεται στην Τζάστιν Πιρς, μια έφηβη – ανερχόμενο αστέρι του τένις, που η ξαφνική της επιτυχία την οδηγεί στους προημιτελικούς του γαλλικού Open. Μαζί της ο ατίθασος προπονητής της, Γκλεν Λάπθορν, με τον οποίο μοιράζονται μια έντονη σύνδεση. Ωστόσο, τα όνειρά της γκρεμίζονται όταν ένας τραυματισμός την αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Πέντε χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι η Τζάστιν έχει επιτέλους αναρρώσει – σωματικά και ψυχικά – και καταφέρνει να κατηγορήσει ανοιχτά τον προπονητή της, για κάτι που κανείς δεν φανταζόταν. Καθώς και οι δυο τους αναζητούν τη δόξα στο κορτ του ετήσιου τουρνουά, ο αγώνας της Τζάστιν και του Γκλεν για την αλήθεια θα αναγκάσει όλους να επανεξετάσουν όσα νόμιζαν πως ήξεραν για την παλιά τους επιτυχία. Στον ρόλο του προπονητή Λάπθορν ο Έινταν Τέρνερ (Poldark, The Hobbit).

    [SPECIAL OPS: LIONESS | Νέα Σειρά – 25 Ιουλίου στο COSMOTE TV] Το νέο κατασκοπικό θρίλερ, βασισμένο σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA, ακολουθεί μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών, η οποία στρατολογείται από την ομάδα «Lioness Engagement» της CIA. Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ