Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Μάρτιος 2023: Grogu και Mandalorian ξανά μαζί, με τον Ted Lasso έτοιμο για την νέα του σεζόν

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Μάρτιος 2023: Grogu και Mandalorian ξανά μαζί, με τον Ted Lasso έτοιμο για την νέα του σεζόν

    Η Άνοιξη μας καλοσωρίζει γεμάτη νέες σειρές και ταινίες απ’ όλες τις συνδρομητικές. Αν είχατε ξεμείνει, σίγουρα ήρθε η στιγμή που θα γεμίσετε την λίστα σας ξανά αφού οι περισσότερες υπηρεσίες θα μας χαρίσουν μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς.

    Το HBO, που συνεχίζει με “The Last of Us”, φέρει επίσης πίσω δύο από τις καλύτερες σειρές του – τα “Perry Mason” και “Succession”, στο Disney+ επιστρέφει το “The Mandalorian”, στο AppleTV+ θα κολλήσουμε με το “Ted Lasso”, το Prime Video έχει την πρεμιέρα του “Daisy Jones and the Six” και η CosmoteTV+ θα μας καθηλώσει με τα “Yellowjackets” και “Wolf Pack”. Και προσοχή…αυτές είναι μόλις μερικές από τις νέες κυκλοφορίες του μήνα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πάντα παρακάτω…

    ΗΒΟ

    Διαθέσιμο μέσω άλλων συνδρομητικών

    [Perry Mason | 2η Σεζόν – 6/3 – VODAFONE TV] Μήνες μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης Dodson, το στέλεχος για παντοδύναμης οικογένειας πετρελαίου δολοφονείται άγρια. Το “Perry Mason” ακολουθεί τους Perry (Matthew Rhys), Della (Juliet Rylance) και Paul (Chris Chalk) καθώς βρίσκονται στο κέντρο της υπόθεσης που θα ξεσκεπάσει συνωμοσίες που απλώνονται μακριά και θα τους αναγκάσει να μαντέψουν τι σημαίνει να είσαι πραγματικά ένοχος.

    [Rain Dogs | Νέα Σειρά – 6/3] Από την καταπληκτική νέα φωνή της Cash Carraway, το “Rain Dogs” είναι μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μια μητέρα της εργατικής τάξης, την δεκάχρονη κόρη της και έναν προνομιούχο γκέι άνδρα. Στην σκοτεινή κωμωδία πρωταγωνιστούν οι Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson και Fleur Tashjian στο ντεμπούτο της, ως μια δυσλειτουργική οικογένεια στα άκρα της κοινωνίας που προσπαθεί να πάει ευθεία σε έναν στρεβλό κόσμο.

    [Succesion | 4η Σεζόν 26/3 – NOVA/EON] Η πώληση του ομίλου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Waystar Royco, στον τεχνολογικό οραματιστή Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Η προοπτική αυτής της σεισμικής πώλησης πυροδοτεί υπαρξιακές αγωνίες και οικεία διάσπαση μεταξύ των Roys, καθώς ανυπομονούν για το πώς θα μοιάζουν οι ζωές τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Προκύπτει ένας αγώνας για δύναμη, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το πολιτισμικό και πολιτικό τους βάρος, μειώνεται δραματικά.

    Disney+

    Τα projects με * δεν έχουν επιβεβαιωθεί για το ελληνικό Disney+

    [The Mandalorian | 3η σεζόν – 1/3] Τα ταξίδια του Mandalorian στον γαλαξία του Star Wars συνεχίζουν. Ο άλλοτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, Din Djarin, έχει επανενωθεί με τον Grogu. Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Grogu συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους.

    [History of the World: Part II* | Νέα Σειρά – 6/3] Sequel της ταινίας του 1981, “History of the World: Part I”.

    [UnPrisoned* | Νέα σειρά – 10/3] Η σειρά ακολουθεί μια ψυχολόγο και μητέρα, της οποίας η ζωή ανατρέπεται ότι ο μπαμπάς της βγαίνει από την φυλακή και μετακομίζει στο σπίτι μαζί με την ίδια και τον έφηβο γιο της.

    [Chan Can Dunk* | Νέα ταινία 10/3] Η ταινία ακολουθεί τον 16χρονο Chang, έναν Αμερικανοασιάτη μαθητή λυκείου της μπάντας, που βάζει στοίχημα με τον αστέρα της ομάδας μπάσκετ ότι θα μπορέσει να καρφώσει μέχρι τον χορό του σχολείου. Το στοίχημα έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τον Chang με ύψος 1,70 μέτρα να ψάχνει τα βήματα που χρειάζεται για το κάρφωμα, με σκοπό να εντυπωσιάσει την κοπέλα με την οποία είναι ερωτευμένος, την Kristy, και να κερδίσει επιτέλους τον σεβασμό και την προσοχή των συνομήλικων του. Αλλά πριν μπορέσει να ανέλθει και αναμετρηθεί, ο Chang θα πρέπει να επανεξετάσει ό,τι ξέρει για τον ίδιο, τις φιλίες του και την οικογένειά του.

    [Boston Strangler | Νέα ταινία 17/3] Ένα θρίλερ εμπνευσμένο από πραγματικά εγκλήματα για τις πρωτοποριακές ρεπόρτερ που έφεραν στο φως τις δολοφονίες του διαβόητου Στραγγαλιστή της Βοστώνης: Της Loretta McLaughlin, μιαςρεπόρτερ της εφημερίδας Record American, και της συναδέλφου και έμπειστης φίλης της, Jean Cole. Όσο τα θύματα του δολοφόνου αυξάνονται, οι δυο τους συνεχίζουν με γενναιότητα την έρευνα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, στην αναζήτηση για την αποκάλυψη της αλήθειας.

    [Up Here* | Νέα σειρά – 24/3] Η σειρά ακολουθεί την ασυνήθιστη ιστορία ενός συνηθισμένου ζευγαριού, που ερωτεύονται και ανακαλύπτουν ότι το μοναδικό και μεγαλύτερο εμπόδιο στην εύρεση της ευτυχίας τους είναι οι ίδιοι τους οι εαυτοί.

    [Kindred | 1η σεζόν – 29/3] Το μυθιστόρημα της Octavia E. Butler, “Kindred”, μεταφέρεται στην οθόνη με την Dana James στο επίκεντρο της ιστορίας. Αφορά μια νεαρή μαύρη γυναίκα και επίδοξη συγγραφέα, που έχει ξεριζώσει από τη ζωή της την οποιαδήποτε οικογενειακή υποχρέωση. Μετακομίζει στο Λος Άντζελες, έτοιμη να διεκδικήσει το μέλλον, που για πρώτη φορά νιώθει ότι ανήκει μόνο σ’ αυτήν. Πριν προλάβει να τακτοποιηθεί στο νέο της σπίτι, συνειδητοποιεί ότι μπορεί να πηγαινοέρχεται στον χρόνο.

    [Doogie Kamealoha, M.D. | 2η σεζόν – 31/3] Όταν η πρώτη αγάπη της Lahela (Peyton Elizabeth Lee), ο Walter (Alex Aiono) επιστρέφει από το World Surf Tour, δεν είναι το ίδιο αγόρι που αποχαιρέτησε πριν από μήνες. Αλλά και αυτή δεν είναι το ίδιο κορίτσι. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο όταν συναντά το bad boy με μοτοσυκλέτα για οδήγηση εκτός δρόμου, τον Nico (Milo Manheim). Έρχεται αντιμέτωπη με μια απόφαση: να πολεμήσει γι’αυτό που ξέρει ότι είναι αληθινό ή να δώσει μια ευκαιρία στην νέα αγάπη. Όλα είναι περίπλοκα από τις πιέσεις του να είσαι μια έφηβη γιατρός. Ευτυχώς, έχει την οικογένειά της, τους συναδέρφους της και την καλύτερή της φίλη, την Steph (Emma Meisel) για να την υποστηρίξουν στην πορεία.

    [Prom Pact* | Νέα ταινία – 31/3] Στο απόγειο της εποχής του σχολικού χορού, η τελειόφοιτη Mandy Yang και ο καλύτερος της φίλος και απόκληρος, Ben, είναι περιτριγυρισμένοι από υπερβολικές προτάσεις με θέμα την δεκαετία του ’80. Ωστόσο, η Mandy έχει επικεντρωθεί σε έναν διαφορετικό στόχο: το όνειρο ζωής της που είναι να παρευρεθεί στο Χάρβαρντ. Όταν μαθαίνει ότι την έβαλαν στην λίστα αναμονής, αποφασίζει ότι θα κάνει ό,τι μπορέσει για να την κάνουν δεχτή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να ζητήσει βοήθεια από το μόνο άτομο που μισεί – τον διάσημο αθλητή Graham Lansing, του οποίου ο πατέρας είναι ένας πανίσχυρος γερουσιαστής και απόφοιτος του Χάρβαρντ. Όταν η Mandy γίνεται δασκάλα του Graham, ξεκινά να συνειδητοποιεί ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό που νόμιζε και ίσως υπάρχει κάτι παραπάνω από μια ζωή στο Χάρβαρντ.

    Apple TV+

    [Ted Lasso | 3η σεζόν – 15/3] Η νέα προαχθείσα AFC Richmond αντιμετωπίζει τον χλευασμό καθώς προβλέψεις των ΜΜΕ την θέλουν τελευταία στην Premier League και ο Nate (Nick Mohammed), γνωστός και ως ‘το παιδί-θαύμα’, έχει πάει να δουλέψει για τον Rupert (Anthony Head) στην West Ham United. Στον απόηχο της επίμαχης αποχώρησης του Nate από την Richmond, ο Roy Kent (Brett Goldstein) αναλαμβάνει τη θέση βοηθού προπονητή, μαζί με τον Beard (Brendan Hunt). Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ted (Jason Sudeikis) αντιμετωπίζει την πίεση της δουλειάς, συνεχίζει να παλεύει με τα δικά του προσωπικά θέματα, η Rebecca (Hannah Waddingham) είναι επικεντρωμένη στο να νικήσει τον Rupert και η Keeley (Juno Temple) προσπαθεί να βρει τα πατήματά της όντας το αφεντικό στο δικό της πρακτορείο δημοσίων σχέσεων. Τα πράγματα φαίνονται πως καταρρέουν μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά η Ομάδα Lasso θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο όπως και να ‘χει.

    [Extrapolations | Νέα σειρά – 17/3] Το τονωτικό δράμα του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού, Scott Z. Burns, παρουσιάζει ένα κοντινό μέλλον όπου τα χαοτικά αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής έχουν ενσωματωθεί στις καθημερινές μας ζωές. Οχτώ διασυνδεδεμένες ιστορίες για την αγάπη, την εργασία, την πίστη και την οικογένεια από όλη την υφήλιο θα εξερευνήσουν τις προσωπικές επιλογές που αλλάζουν την ζωή και πρέπει να γίνουν όταν ο πλανήτης αλλάζει πιο γρήγορα από τον πολιτισμό. Κάθε ιστορία είναι διαφορετικά, αλλά η μάχη για το μέλλον είναι παγκόσμια. Και όταν η μοίρα της ανθρωπότητας είναι αντιμέτωπη με μια αντίστροφη μέτρηση, η μάχη ανάμεσα στο κουράγιο και τον εφησυχασμό δεν έχει υπάρξει πιο επείγουσα. Είμαστε αρκετά θαρραλέοι για να γίνουμε η λύση της δικής μας καταστροφής πριν να είναι πολύ αργά;

    [Big Door Prize | Νέα σειρά – 29/3] Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του M.O. Walsh, το “The Big Door Prize” λέει την ιστορία μιας μικρής πόλης που αλλάζει για πάντα όταν μια μυστήρια μηχανή εμφανίζεται σε ένα κατάστημα, και υπόσχεται να αποκαλύψει την πραγματική προοπτική κάθε κατοίκου.

    [Tetris | Νέα ταινία – 31/3] Το “Tetris” λέει την απίστευτη ιστορία του πως ένα από το πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια βρήκε τον δρόμο του προς τα χέρια των φανατικών παιχτών του κόσμου. Ο Henk Rogers (Taron Egerton) ανακαλύπτει το TETRIS το 1988 και μετά ρισκάρει τα πάντα ταξιδεύοντας στην Σοβιετική Ένωση, όπου ενώνει τις δυνάμεις του με τον εφευρέτη Alexey Pajitnov (Nikita Efremov) για να φέρει το παιχνίδι στις μάζες. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το ‘Tetris’ είναι ένα ντοπαρισμένο θρίλερ του Ψυχρού Πολέμου, με προδότες κακούς, απίθανους ήρωες και μια αγωνιώδη μάχη για τον τερματισμό.

    Prime Video

    [Daisy Jones and the Six | Νέα μίνι-σειρά – 3/3] Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα των New York Times, το ‘Daisy Jones & the Six’, ακολουθεί την ιστορία της γνωστής μπάντας της δεκαετίας του ’70, με τους δύο αντικρουόμενους και χαρισματικούς τραγουδιστές, Daisy Jones και Billy Dunne. Ενωμένοι από προσωπική και καλλιτεχνική χημεία, η περίπλοκη μουσική συνεργασία τους οδήγησε την μπάντα από την αφάνεια στην απίστευτη φήμη. Και ύστερα, μετά από μια sold-out εμφάνιση στο Soldier Field στο Σικάγο, τα σπάνε ξαφνικά. Πλέον, δεκαετίες αργότερα, τα μέλη της μπάντας συμφωνούν, επιτέλους, να αποκαλύψουν την αλήθεια. Ξεκινώντας με το soundtrack της αυθεντικής μουσικής από το Daisy Jones & the Six – αυτή είναι η ιστορία του πως μια γνωστή μπάντα εξερράγη στα ύψη της δόξας της.

    [Swarm | Νέα σειρά – 17/3] Από τους συν-δημιουργούς και εκτελεστικούς παραγωγούς, Janine Nabers και Donald Glover, το “Swarm”, λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα έτη 2016-18 και ακολουθεί την Dre (Dominique Fishback), έναν παθιασμένο fan του μεγαλύτερου pop star του κόσμου που ξεκινά ένα απρόσμενο ταξίδι σε όλη την χώρα.

    [Class of ’07 | Νέα σειρά – 17/3] Το “Class of ’07” είναι μια κωμωδία για ένα ατελείωτο λυκείου με απειλές ζωής και θανάτου. Όταν ένα αποκαλυπτικό παλιρροιακό κύμα χτυπά κατά την διάρκεια του reunion ενός λυκείου θηλέων για τα 10 χρόνια, μια ομάδα γυναικών πρέπει να βρει τον τρόπο να επιβιώσει πάνω στην κορυφή μιας νησίδας στις εγκαταστάσεις του λυκείου τους. Πλέον, πρόσφατα μπλεγμένες στο επί μια δεκαετία δράμα τους, η μεγαλύτερη απειλή τους για επιβίωση δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά η συνύπαρξη. Ένα ερωτικό γράμμα στην γυναικεία φιλία, το “Class of ’07” έχει να κάνει με τις παλιές φιλίες και το να βρεις τον δρόμο της επιστροφής σε ένα από τα πιο τρελά σκηνικά: την αποκάλυψη.

    [The Power | Νέα σειρά – 31/3] Η Δύναμη είναι ο κόσμος μας, αλλά με μια ανατροπή της φύσης. Ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, τα έφηβα κορίτσια του κόσμο αποκτούν την δύναμη να ηλεκτρίζουν ανθρώπους κατά βούληση. Η σειρά φέρει ένα cast καταπληκτικών χαρακτήρων από το Λονδίνο στο Σιάτλ, από την Νιγηρία στην Ανατολική Ευρώπη, καθώς η Δύναμη εξελίσσεται από ένα γαργάλημα στις κλείδες των έφηβων σε μια ολοκληρωτική ανατροπή στην ισορροπία της δύναμης του κόσμου. Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Toni Collette ως Δήμαρχος Margot Cleary-Lopez, μαζί με τους John Leguizamo ως Rob Lopez, Auli’i Cravalho ως Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh ως Tunde Ojo, Josh Charles ως Daniel Dandon, Eddie Marsan ως Bernie Monke, Ria Zmitrowicz ως Roxy Monke, Zrinka Cvitešić ως Tatiana Moskalev, Halle Bush ως Allie Montgomery και πολλοί άλλοι.


    Άλλες Σειρές:

    School Spirits (1η σεζόν) – Νέα σειρά

    Η Maddie, μια έφηβη κοπέλα εγκλωβισμένη στη μεταθανάτια ζωή, αποφασίζει να ερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στη δολοφονία της. Συμμάχους της στην προσπάθειά της αυτή έχει πνεύματα συμμαθητών της, τα οποία βρίσκονται σε λήθη. Σε ρόλο πρωταγωνίστριας βλέπουμε την ανερχόμενη Peyton List (Cobra Kai, Jessie).

    Πρεμιέρα 48 ώρες μετά την Αμερική: Σάββατο 11/3, 21.00, COSMOTE SERIES HD.

    Wolf Pack (1η σεζόν) – Νέα σειρά

    Δυο έφηβοι βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα, όταν μια μεγάλη πυρκαγιά στην Καλιφόρνια ξυπνά ένα τρομακτικό υπερφυσικό πλάσμα. Όσο πλησιάζουν οι μέρες της πανσελήνου, διαπιστώνουν ότι στην ίδια μοίρα βρίσκονται άλλοι δυο άνθρωποι, που είχαν γίνει μάρτυρες παρόμοιας καταστροφής πριν 16 χρόνια. Όλοι μαζί θα συνεργαστούν για να ανακαλύψουν το κοινό μυστικό που τους συνδέει. Η νέα δραματική teen σειρά φέρει την υπογραφή του Jeff Davis, δημιουργού του δημοφιλούς “Teen Wolf”.

    Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Σάββατο 18/3, 21.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

    Sanditon (3η σεζόν)

    Το ανολοκλήρωτο μυθιστόρημα της εμβληματικής συγγραφέως Jane Austen ζωντανεύει στη «μικρή οθόνη» από τον δημιουργό μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, Andrew Davies (House Of Cards, Bridget Jones’s Diary, Pride and Prejudice, Les Misérables, War & Peace). Στην τρίτη σεζόν, η ιστορία συνεχίζει με την πνευματώδης ηρωίδα, Charlotte Heywood και την φίλη της Georgiana Lambe. Τι περιπέτειες, σκάνδαλα, ίντριγκα και πάνω από όλα – ρομάντζο – περιμένει τους αγαπημένους μας ήρωες; Στην τρίτη σεζόν, οι fans θα συναντήσουν τους χαρακτήρες που επιστρέφουν Charlotte Heywood (Rose Williams), Georgiana Lambe (Crystal Clarke), Alexander Colbourne (Ben Lloyd-Hughes), Tom Parker (Kris Marshall), Mary Parker (Kate Ashfield), Lady Denham (Anne Reid), Edward Denham (Jack Fox), Arthur Parker (Turlough Convery), Lady Susan (Sophie Winkleman), Ralph Starling (Cai Brigden) και πολλούς άλλους από τους αγαπημένους κατοίκους του παραθαλάσσιου θέρετρου.

    Πρεμιέρα 48 ώρες μετά την Αγγλία: Τρίτη 21/3, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

    Yellowjackets (2η σεζόν)

    Το 1996 μια ποδοσφαιρική ομάδα ταλαντούχων μαθητριών λυκείου ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου. Tο αεροπλάνο τους συντρίβεται μέσα στην άγρια φύση και τα μέλη της ομάδας που επέζησαν, παραμένουν εγκαταλελειμμένα για 19 μήνες. Η σειρά καταγράφει τις προσπάθειές τους να μείνουν ζωντανές τότε, ενώ την ίδια στιγμή απεικονίζει τις ζωές τους και στο σήμερα. Στον 2ο κύκλο της σειράς-φαινόμενο υπάρχουν ακόμα πολλά κρίσιμα ερωτήματα που θα χρειαστούν απάντηση. Ξεχωρίζει η συμμετοχή του Elijah Wood, του κινηματογραφικού «Frodo» από την τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

    Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική: Σάββατο 25/3, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

    Rabbit Hole (1η σεζόν) – Νέα σειρά

    Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται όταν ο John Weir, ειδικός στην εταιρική κατασκοπεία, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκοτεινής συνωμοσίας. Όταν αποκαλύπτει μια επικίνδυνη πλεκτάνη από ισχυρές δυνάμεις, ικανές να ελέγχουν πληθυσμούς και να ανατρέπουν δημοκρατίες, ο Weir κατηγορείται για φόνο και ξεκινά μια καταδίωξη, στην προσπάθειά του να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα και το καλό από το κακό. Θα καταφέρει να επιβιώσει σε έναν κόσμο παρακολουθήσεων, fake news και χειραγώγησης; Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με 2 Εmmy Kiefer Sutherland (24, Designated Survivor).

    Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά την Αμερική: Δευτέρα 27/3, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ