Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Φεβρουάριος 2023: Carnival Row και Star Trek: Picard ετοιμάζονται για το τελευταίο τους αντίο

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Φεβρουάριος 2023: Carnival Row και Star Trek: Picard ετοιμάζονται για το τελευταίο τους αντίο

    Απ΄ότι φαίνεται τον Φεβρουάριο θα ευχαριστούμε κυρίως τα Apple TV+ και Prime Video για την προσθήκη νέων προγραμμάτων στην ζωή μας.

    Το HBO έχει ήδη καταλάβει την καρδιά μας με το απίστευτο, μέχρι στιγμής, “The Last of Us” οπότε και δεν φέρνει κάτι νέο – ξέρει τι έχει στα χέρια του και το αφήνει να μεγαλουργήσει. To Disney+ φαίνεται να ποντάρει στο “Black Panther” για τους θεατές του, τους fans του “Star Wars”, που παρακολουθούν το “The Bad Batch”, και επιτέλους έχουμε το “Bleach” στην πλατφόρμα, αλλά το AppleTV+ και το Prime Video είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν με φουλ φρέσκο νέο υλικό αυτόν τον μήνα.

    Ας δούμε παρακάτω τι έρχεται….

    Disney+

    [Fleishman Is In Trouble | Νέα Σειρά – 23 Φεβ.] Το «Fleishman Is In Trouble» είναι η ιστορία του πρόσφατα διαζευγμένου 41χρονου Τόμπι Φλάισμαν(Jesse Eisenberg), ο οποίος μπαίνει στον θαυμαστό νέο κόσμο των γνωριμιών μέσω εφαρμογών. Εκείθα έχει πρωτόγνωρη επιτυχία, την οποία δεν είχε ποτέ στα νεανικά του ραντεβού, προτού παντρευτεί,λίγο πριν αποφοιτήσει από την ιατρική σχολή. Ακριβώς όμως στην έναρξη του πρώτου σεξουαλικάαπελευθερωμένου καλοκαιριού του, η πρώην σύζυγός του Ρέιτσελ (Claire Danes) εξαφανίζεται.

    [Bleach: Thousand Year Blood War | Anime – 8 Φεβ.] Όταν εμφανίζεται ένας νέος εχθρός, ο Substitute Soul Reaper Ichigo Kurosaki ξαναπηδά στο πεδίοτης μάχης με το Zanpakuto του για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • The Low Tone Club (Νέα Σειρά) – 22/02
    • j-hope IN THE BOX (Ντοκιμαντέρ) – 17/02
    • Black Panther: Wakanda Forever (Ταινία) – 01/02

    Apple TV+

    [Dear Edward | Νέα Σειρά – 3 Φεβ.] Ένα 12χρονο αγόρι γίνεται ο μόνος επιζών ενός αεροπορικού δυστυχήματος. Καθώς αυτός και άλλοι επηρεασμένοι από την τραγωδία προσπαθούν να κατανοήσουν τι συνέβη, δημιουργούνται απρόσμενες φιλίες, ειδύλλια και κοινότητες.

    [Sharper | Ταινία – 17 Φεβ.] Κανείς δεν είναι αυτός που φαίνονται στο Sharper, ένα νεο-νουάρ θρίλερ με μυστικά και ψέματα, που διαδραματίζεται στα υπνοδωμάτια, τα μπαρ και τις αίθουσες συνεδριάσεων της Νέας Υόρκης. Οι χαρακτήρες ανταγωνίζονται για πλούτη και δύναμη σε ένα παιχνίδι υψηλών στοιχημάτων φιλοδοξίας, απληστίας, λαγνείας και ζήλιας που θα κρατήσει το κοινό να μαντεύει μέχρι την τελευταία στιγμή.

    [Hello Tomorrow! | Νέα Σειρά – 17 Φεβ.] Διαδραματίζεται σε έναν ρετρό-φουτουριστικό κόσμο, το “Hello Tomorrow!” επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα ταξιδιωτών πωλητών που πουλάνε shares για το φεγγάρι. Ο Billy Crudup πρωταγωνιστεί ως Jack, ένας πωλητής με μεγάλο ταλέντο και φιλοδοξίες, του οποίου η ακλόνητη πίστη σε ένα πιο φωτεινό αύριο εμπνέει τους συναδέλφους του, αναζωογονεί τους απελπισμένους πελάτες του, αλλά απειλεί να τον αφήσει επικίνδυνα χαμένο στο ίδιο το όνειρο που τον συντηρεί.

    [Liaison | Σειρά – 24 Φεβ.] Το “Liaison” είναι ένα σύγχρονο θρίλερ που εξερευνά πώς τα λάθη του παρελθόντος μας έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν το μέλλον μας, συνδυάζοντας τη δράση με μια απρόβλεπτη, πολυεπίπεδη πλοκή όπου “η κατασκοπεία και η πολιτική ίντριγκα διαδραματίζονται ενάντια σε μια ιστορία παθιασμένης αγάπης”.

    Συνεχίζουν με νέα επεισόδια:

    • Servant
    • Truth Be Told
    • Shrinking

    Επίσης κυκλοφορούν τα:

    • Pinecone & Pony Sn.2 – 03/02
    • The Reluctant Traveler – 24/02

    Prime Video

    [Somebody I Used to Know | Ταινία – 10 Φεβ.] Η εργασιομανής τηλεοπτική παραγωγός Ally (Alison Brie) αντιμετωπίζει μια μεγάλη επαγγελματική αποτυχία, που την στέλνει να τρέχει στις ανέσεις της πόλης της. Περνά μια ανεμοστρόβιλη βραδιά αναπολώντας τον πρώτο της έρωτα Sean (Jay Ellis) και αρχίζει να αμφισβητεί τα πάντα για το ποια έχει γίνει. Τα πράγματα γίνονται πιο μπερδεμένα όταν ανακαλύπτει ότι ο Sean παντρεύεται την Cassidy (Kiersey Clemons), της οποίας η αυτοπεποίθηση και οι δημιουργικές πεποιθήσεις θυμίζουν στον Ally αυτό που ήταν.

    [Star Trek: Picard | Σειρά – 16 Φεβ.] Η τρίτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς και θα φέρει την επιστροφή του πληρώματος του “Star Trek: The Next Generation”, δηλαδή τους Patrick Stewart ως Jean-Luc Picard, LeVar Burton ως Geordi La Forge, Michael Dorn ως Worf, Jonathan Frakes ως William T. Riker, Gates McFadden ως Beverly Crusher, Marina Sirtis ως Deanna Troi, Michelle Hurd ως Seven of Nine, Michelle Hurd ως Raffi Musiker και Brent Spiner ως Data. Θα φέρει “έναν κακό”, η έμπνευση του οποίου έρχεται από “τα παιχνίδια μυαλού των Kirk and Khan” στο “Wrath of Khan”. Στην τελευταία σεζόν θα δούμε τον Picard να έρχεται αντιμέτωπος με το τραύμα που πέρασε ως παιδί, από το οποίο προσπαθεί να ξεφύγει όλη του την ζωή.

    [Carnival Row | Σειρά – 17 Φεβ.] Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τον πρώην επιθεωρητή Rycroft Philostrate γνωστός και ως Philo (Orlando Bloom) να ερευνά μια σειρά από φρικιαστικές δολοφονίες που πυροδοτούν κοινωνική ένταση. Η Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) και οι Black Raven σχεδιάζουν την εκδίκηση τους για την άδικη καταπίεση που ασκήθηκε από τους ανθρώπινους ηγέτες του The Burgue, Jonah Breakspear (Arty Froushan) και Sophie Longerbane (Caroline Ford). Η Tourmaline (Karla Crome) κληρονομεί υπερφυσικές δυνάμεις που απειλούν τη μοίρα της και το μέλλον του ‘The Row’. Και, αφού δραπετεύει από το Burgue και τον εκδικητικό αδερφό της Ezra (Andrew Gower), η Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) και ο σύντροφός της Agreus Astrayon (David Gyasi) συναντούν μια ριζοσπαστική νέα κοινωνία που ανατρέπει τα σχέδιά τους. Με τους ανθρώπους και τον λαό να χωρίζονται, κάθε ήρωας θα αντιμετωπίσει απίστευτα διλήμματα και δοκιμασίες που καθορίζουν την ψυχή τους στην επική κατάληξη του Carnival Row.

    [The Consultant | Νέα Σειρά – 24 Φεβ.] Μια κωμική-θρίλερ σειρά που εξερευνά την άσχημη σχέση μεταξύ αφεντικού και υπαλλήλου. Όταν ένας νέος σύμβουλος, ο Regus Patoff (Christoph Waltz), προσλαμβάνεται για να βελτιώσει την επιχείρηση στην εταιρεία τυχερών παιχνιδιών CompWare, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν νέες απαιτήσεις και προκλήσεις που θέτουν τα πάντα σε αμφισβήτηση… συμπεριλαμβανομένης της ζωής τους.

    Συνεχίζει με νέα επεισόδια:

    • The Legend of Vox Machina

    Επίσης κυκλοφορεί:

    Άλλες σειρες

    [Alaska Daily | Νέα Σειρά – 15 Φεβ. στο FOX Greece] Από τον δημιουργό Tom McCarthy έρχεται η νέα σειρά Alaska Daily , με πρωταγωνίστρια τη Hilary Swank ως Eileen Fitzgerald, μια ιδιαίτερα ταλαντούχα και βραβευμένη ερευνητική δημοσιογράφο, η οποία, μετά από μια αποτυχία, αφήνει πίσω την πολυτελή ζωή της στη Νέα Υόρκη και πιάνει δουλειά σε μια καθημερινή εφημερίδα του Άνκορατζ, που διανέμεται δωρεάν, ξεκινώντας ένα ταξίδι προς την προσωπική και επαγγελματική της εξιλέωση.

    [Έτερος Εγώ- Νέμεσις | Σειρά – 13 Φεβ. στο CosmoteTV] Μετά τη σοκαριστική δολοφονία της Τόνιας και την απόδραση του Ερπετού κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι πια παραδομένος στα σκοτάδια του. Αποκόπτεται από τους πάντες και τα πάντα, ενώ μόνο του στήριγμα αποτελούν οι παραισθήσεις και τα όνειρα, όπου ξανασμίγει με την αγαπημένη του. Ωστόσο, μια μυστηριώδης έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών πυροδοτεί μια σειρά εξελίξεων και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών χρειάζεται ξανά την πολύτιμη βοήθειά του. Η αρχή του τέλους αναγκάζει τους πάντες να λογαριαστούν με τη συνείδησή τους, τίποτα δεν μένει αναπάντητο, το παρελθόν συναντά το παρόν και κάθε απόφαση φαντάζει όλεθρος. Άλλωστε, μετά την Ύβριν ακολουθεί πάντα η Νέμεσις…

    [Black Snow | Σειρά – 9 Φεβ. στο CosmoteTV] Τι θα συνέβαινε αν μια χρονοκάψουλα, θαμμένη στο χώμα εδώ και 25 χρόνια, περιείχε ένα στοιχείο που ίσως λύνει μια ανεξιχνίαστη υπόθεση άγριας δολοφονίας; Το 1994 η 17χρονη Hazel Baker δολοφονήθηκε στο προάστιο Άσφορντ της Βόρειας Αυστραλίας, όμως ο δολοφόνος της δεν βρέθηκε ποτέ και έτσι η περιοχή βυθίστηκε στο πένθος και την καταστροφή. Το 2019 ο ντετέκτιβ James Cormack βρίσκεται στα ίχνη του δολοφόνου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια για απαντήσεις σε μια πόλη γεμάτη σημάδια και ενοχές. Πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Travis Fimmel.

    [Anne Rice’s Mayfair Witches | Νέα Σειρά – 28 Φεβ. στο CosmoteTV] Η νευροχειρουργός Rowan Fielding ξαφνικά μαθαίνει ότι είναι απόγονος μιας δυναστείας πανίσχυρων μαγισσών, την οποία στοιχειώνει ένα μοχθηρό πνεύμα εδώ και γενιές. Βασισμένο στην τριλογία «Lives of the Mayfair Witches» της Anna Rice, συγγραφέως του best-seller «Interview With A Vampire», το ολοκαίνουργιο αυτό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας μάς συστήνει ένα παράλληλο σύμπαν γεμάτο ξόρκια, υπερφυσικές δυνάμεις και φυσικά πολλή μαγεία. Τη Rowan υποδύεται η Alexandra Daddario, ενώ πίσω από τη σειρά κρύβονται οι παραγωγοί των «Better Call Saul» και «Breaking Bad».

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • 9-1-1 Lone Star 07/02, FOX GREECE
    • East Side 20/02, COSMOTE TV PLUS
    • Bump (3 η σεζόν) 06/02, 23.00, COSMOTE SERIES HD
    • Balthazar (5 η σεζόν) 07/02, 20.00, COSMOTE SERIES HD
    • A Million Little Things 09/02, 22.00, COSMOTE SERIES HD
    • Magnum P.Ι. (5 η σεζόν) 20/02, 20.00, COSMOTE SERIES HD
    • The Art of Crime (6η σεζόν) 27/02, 21.45, COSMOTE SERIES MARATHON HD
    • Miss Scarlet & The Duke (2η – 3η σεζόν) 18/02, COSMOTE SERIES MARATHON HD
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ