Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Νεφέλη Μεγκ: «Με την συνέντευξη στον πρωθυπουργό έγινε τεράστια στοχοποίηση σε μένα»

    Η Νεφέλη Μεγκ ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή Youtuber μίλησε μεταξύ άλλων για την συνέντευξη που της παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    nefeli meg1

    «Στο pοdcast μου έλεγα πως θέλω να κάνω συνέντευξη με πολιτικά πρόσωπα γιατί σχολιάζω κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα. Το παρατήρησαν κάποια στιγμή και μετά από το γραφείο του πρωθυπουργού. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο Μπονάτσος, νόμιζα ότι όντως είναι μια φάρσα, φοβήθηκα λίγο γιατί όπως αποδείχθηκε όλο αυτό είχε έναν απόηχο.

    nefeli meg2

    Για πολύ κόσμο αυτή η συνέντευξη σημαίνει ότι “του δίνεις βήμα“. Λες και είχε ανάγκη εμένα ο πρωθυπουργός. Μάλλον ήθελαν να βγάλω ένα ρόπαλο και να αρχίσω να τον χτυπάω τον άνθρωπο! Κάτι που βέβαια καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται γιατί, όταν κάνεις μια συνέντευξη, δεν μπορείς τον άλλον να τον φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί κατ’ αρχάς θα σηκωθεί και θα φύγει πολύ εύλογα.

    nefeli meg3

    Εγώ το περίμενα αλλά όχι τόσο. Νιώθω ότι έγινε τεράστια στοχοποίηση σε μένα, κράξτε δεν υπάρχει θέμα, αλλά πήγε να γίνει και μια στοχοποίηση στην οικογένεια μου χωρίς λόγο. Γιατί είχαν βγει κάτι βίντεο που έλεγε ότι “η Νεφέλη έκανε αυτά που έκανε γιατί είναι κόρη του τάδε” που έκαναν τον αδελφό μου… πατέρα μου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ