Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν ξέμεινα από λεφτά, κλείδωσε το καμαρίνι και με ρώτησε πόσα χρειάζομαι»

    Η Νεφέλη Ορφανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» με την ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στην άγνωστη βοήθεια, που της είχε προσφέρει σε μια δύσκολη για εκείνη οικονομική περίοδο.

    Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη

    «Δεν είχα ποτέ κακή συνεργασία. Θέλω να πω γι’ αυτά που ακούστηκαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα πολύ χαρισματικό άτομο. Τον έχω υποστηρίξει γιατί ήταν απ’ αυτούς που, όταν ξέμεινα από λεφτά, ήρθε, κλείδωσε την πόρτα του καμαρινιού και με ρώτησε πόσα χρήματα χρειάζομαι. Δεν μου το είπε ούτε ένας άνθρωπος δικός μου αυτό», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

    Σε συνέχεια, η ηθοποιός απάντησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ναι, αμέ, εξαρτάται και τον υπόλοιπο θίασο βέβαια. Γιατί να μην συνεργαστώ μαζί του; Τον έχουν πολεμήσει. Τώρα αν ο Πέτρος έχει κάποια προβλήματα, δεν το ξέρω εγώ, αλλά ο γιατρός του. Εγώ ξέρω ότι σε μένα φέρθηκε άψογα. Είχε κατορθώσει για μένα, επειδή ήταν σκηνοθέτης, να παίρνω και ένα πολύ καλό μισθό».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ