Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νεφέλη Ορφανού: Στο «Ρετιρέ» ψωνίστηκα, αισθανόμουν κάτι ξεχωριστό γιατί σταματούσε η κυκλοφορία για μένα

    Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά το «Ρετιρέ».

    Συγκεκριμένα, η Νεφέλη Ορφανού ανέφερε: «Είναι σταθμός για μένα. Ήταν μια πολύ πετυχημένη σειρά του Δαλιανίδη, που ήξερε πολύ καλά αυτή τη δουλειά. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός και πιεστικός, έτσι όμως έβγαζε το διά ταύτα. Με το “Ρετιρέ” έζησα απίστευτες στιγμές. Όταν έπαιρνα ταξί και περπατούσα, άκουγα κορναρίσματα και με φώναζαν για να βγάλουμε φωτογραφία».

    Ακόμα είπε ότι: «Έλεγε τότε η αδελφή μου στον άντρα μου ότι έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Το κατάλαβα κι εγώ ότι στο “Ρετιρέ” ψωνίστηκα, αισθανόμουν κάτι ξεχωριστό, γιατί σταματούσε η κυκλοφορία για μένα.

    Η αδελφή μου όμως, που είναι ευφυέστατη είδε ύφος από μένα, είδε βεντετιλίκι και μου είπε: “Ποια είσαι; Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στο Χόλιγουντ; Πρόσεξέ το, γιατί θα κάνω φασαρία”. Με προσγείωσε κι είπα: “Τι αηδίες κάνω”. Της το χρωστάω αυτό και από τότε, είμαι προσεκτική. Το μόνο που με ισοπέδωνε ήταν ότι με φώναζαν “ξινή”, δεν ήξεραν το όνομά μου».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ