Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Νεκρή μέσα στη λίμνη Ιωαννίνων βρέθηκε ηλικιωμένη

    Νεκρή μέσα στη λίμνη Ιωαννίνων βρέθηκε ηλικιωμένη

    Νεκρή μέσα στη λίμνη Ιωαννίνων βρέθηκε ηλικιωμένη

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σορός φέρεται να ανήκει σε 81χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες το απόγευμα – Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής

    Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη στην λίμνη Ιωαννίνων το πρωί της Τρίτης.

    Το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου δένουν τα καραβάκια, τα οποία διασχίζουν την λίμνη με προορισμό το νησί της Κυρά Φροσύνης.

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιωαννίνων με τους πυροσβέστες μετά από λίγη ώρα να ανασύρουν από τη λίμνη το άψυχο σώμα της. Η σορός της διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σορός φέρεται να ανήκει σε 81χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες το απόγευμα με την κόρη της να δηλώνει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων.

    Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Ιωαννίνων.

    Πηγή: epirus-tv-news.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ