Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ρόμπερτ ντε Νίρο: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του εγγονού του

    Από υπερβολική δόση φαιντανύλης πέθανε ο εγγονός του Ρόμπερτ ντε Νίρο, όπως αποκάλυψε η χαροκαμένη μάνα του. Η 51χρονη κόρη του σταρ του Χόλιγουντ, Ντρένα ντε Νίρο, έκανε την καταγγελία στο Instagram, απαντώντας σε follower που τη ρώτησε από τι πέθανε ο 19χρονος γιος της Λεάντρο.

    Οπως έγραψε, κάποιο «βαποράκι» πούλησε στον Λεάντρο ναρκωτικά στα οποία είχε προσθέσει φαιντανύλη, αδιαφορώντας αν θα πέθαινε. Η φαιντανύλη είναι ένα συνθετικό αναλγητικό φάρμακο το οποίο οι έμποροι ναρκωτικών τρίβουν και το προσθέτουν στα ναρκωτικά τους, καθώς πολλαπλασιάζει τη δράση τους. Στην περίπτωση του Λεάντρο φαίνεται ότι πρόσθεσαν φαιντανύλη σε ναρκωτικά που του έδωσαν.

    EGGONOS DENIRO0707

    «Κάποιος του πούλησε χάπια πειραγμένα με φαιντανύλη, γνωρίζοντας ότι είχαν φαιντανύλη, αλλά παρ’ όλα αυτά του τα πούλησαν» έγραψε η Ντρένα. Ξέσπασε, δε, λέγοντας: «Προς όλους αυτούς που ακόμα τριγυρνούν πουλώντας και αγοράζοντας αυτά τα σκ@@ά, ο γιος μου έφυγε για πάντα».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Λεάντρο βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, ενώ δίπλα του υπήρχε λευκή σκόνη.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ