Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Εντυπωσιακό Trailer Απο Το «Mad Max: Fury Road»

    Mad Max - Fury Road

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#494949″ arrow=”yes” align=”left”]Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο εντυπωσιακό trailer απο το «Mad Max: Fury Road», την πρώτη ταινία απο το reboot της σειράς Mad Max.[/quote]

    Το νέο trailer είναι εξίσου εντυπωσιακό με το προηγούμενο, ενώ διαθέτει πολλά νέα πλάνα που φανερώνουν περισσότερα στοιχεία γύρω απο την πλοκή αλλά και την κλίμακα της παραγωγής που φαίνεται να είναι ιδαίτερα μεγάλη.

    «Κυνηγημένος απο το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max (Tom Hardy) πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσει, είναι να περιφέρεται μόνος του. Παρόλα αυτά, τελικά ο Max θα παρασυρθεί απο μια ομάδα που προσπαθεί να φύγει απο την Wasteland, πάνω σε μια στρατιωτική νταλίκα που οδηγεί η δυναμική Furiosa (Charlize Theron). Εχουν δραπετεύσει απο το φρούριο που διοικεί ο Immortan Joe και έχουν κλέψει απο αυτόν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, ο Πολέμαρχος επιστρατεύει όλες του τις δυνάμεις και καταδιώκει τους επαναστάτες ανελέητα.»

    [ad id=”6783″]

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο σκηνοθέτης και δημιουργός της αρχικής τριλογίας George Miller, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Nick Lathouris και Brendan McCarthy.

    Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Abbey Lee Kershaw, Courtney Eaton, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones.

    Κρίνοντας απο το υλικό που έχουμε δεί μέχρι σήμερα, η πρώτη ταινία απο το reboot της σειράς Mad Max φαντάζει θεότρελη και πολύ εντυπωσιακή, έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε.

    Το «Mad Max: Fury Road» θα κάνει πρεμιέρα εκτός συναγωνισμού στις Κάννες στίς 14 Μαϊου, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες θα ξεκινήσει μια μέρα αργότερα.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ