Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    Νέο Ηράκλειο: Χαμός για το τεφτέρι – Ιερέας και κρεοπώλης πιάστηκαν στα χέρια

    Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024 σε κρεοπωλείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. «Πρωταγωνιστές» στο επεισόδιο ένας 66χρονος ιερέας και ένας 55χρονος κρεοπώλης, που πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο μαγαζί του δεύτερου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όλα ξεκίνησαν στις 8:30 το πρωί όταν ο 66χρονος κληρικός πήγε μαζί με την σύζυγό του στο κρεοπωλείο και αφού παρήγγειλε κρέατα, την ώρα της πληρωμής φέρεται να είπε στον 55χρονο ιδιοκτήτη να τα γράψει στο τεφτέρι.

    Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τον κρεοπώλη ο οποίος άρχισε να φωνάζει στον ιερέα λέγοντάς του πως έχει χρωστούμενα δύο μηνών και απαιτεί να πληρωθεί για όλα όσα έχει αγοράσει από τον Αύγουστο.

    Ο ιερέας τότε αντέδρασε και έβρισε τον καταστηματάρχη ο οποίος βγήκε από τον πάγκο και τον έσπρωξε συνεχίζοντας να φωνάζει και να ζητάει τα χρήματά του. Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν ο κληρικός κινήθηκε απειλητικά και έσπρωξε με τη σειρά του τον κρεοπώλη, έως ότου υπήρξε η παρέμβαση από την παπαδιά και έναν υπάλληλο του καταστήματος οι οποίοι κατάφεραν και χώρισαν τους δύο άνδρες.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ