Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Νέο λογότυπο αποκτά η σειρά της Agatha Harkness

    Τα Marvel Studios αποκάλυψαν το λογότυπο της νέας σειράς του Disney+ για την Agatha Harkness.

    Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα φέρει πλέον το όνομα “Agatha: Darkhold Diaries” και θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2024, δηλαδή σε ένα χρόνο περίπου από τώρα. Δείτε το λογότυπο παρακάτω:

    Νέο λογότυπο αποκτά η σειρά της Agatha Harkness
    Εικόνα μέσω: Marvel Studios / Disney+.

    Η σειρά ανακοινώθηκε επίσημα κατά την Disney+ Day του 2021 (φήμες της υπήρχαν πολύ νωρίτερα) και τότε λεγόταν “Agatha: House of Harkness”, ενώ τον επόμενο χρόνο το όνομά της άλλαξε σε “Agatha: Coven of Chaos”. Όπως και να αποκαλείται, η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από την ομότιτλη μάγισσα που γνωρίσαμε στο “WandaVision”, περισσότερες πληροφορίες για την οποία, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

    “Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε την Agatha Harkness (Kathryn Hahn) να σπάει επιτέλους το ξόρκι μέσα στο οποίο είχε παγιδευτεί”, λέει η επίσημη σύνοψη που καταχωρήθηκε στο U.S. Copyright Office Public Records System. “Ανυπομονεί να επιστρέψει στους δολοφονικούς της τρόπους, αλλά ανακαλύπτει ότι δεν έχει δυνάμεις. Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει είναι να ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να πάρει πίσω τις δυνάμεις της με την βοήθεια ενός ή δύο απίθανων φίλων”.

    Η Jac Schaeffer (σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστική παραγωγός του “WandaVision”) επιστρέφει στην σειρά ως σκηνοθέτης, ενώ, εκτός της Hahn, θα δούμε και τους Aubrey Plaza ως Rio Vidal, Patti LuPone ως Lilia Calderu, Sasheer Zamata ως Jen K, Ali Ahn ως Alice, Debra Jo Rupp ως Sharon Davis, Miles Gutierrez-Riley ως Hulkling, Emma Caulfield Ford ως Sarah Proctor, David Payton ως John Collins, David Lengel ως Harold Proctor, Asif Ali ως Abilash Tandon, Amos Glick ως Dennis, Kate Forbes ως Evanora Harkness και Brian Brightman ως σερίφης. Επιπλέον, ο Joe Locke λέγεται ότι θα είναι πνεύμα/προστάτης των μαγισσών που θα έχει την μορφή του Billy Kaplan, του γιου της Wanda. Τέλος, να πούμε ότι οι Robert Lopez και Kristen Anderson-Lopez (οι συνθέτες του “Agatha All Along”, μεταξύ άλλων) γράφουν νέα τραγούδια για την σειρά.

    Η σειρά θα αποτελείται από εννιά επεισόδια και θα είναι μέρος της 5ης Φάσης του MCU.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ