Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Teaser Απο Το «Jurassic World»

    [lightbox thumb=”http://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/jurassic-world.jpg”]

    Η Universal Pictures κυκλοφόρησε μέσα απο το Super Bowl ένα νέο trailer απο το «Jurassic World», την πρώτη ταινία απο το reboot του γνωστού franchise, που εξελίσσεται 22 χρόνια μετά το «Jurassic Park», σε ένα νέο και πλήρως λειτουργικό πάρκο στο Isla Nublar.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Colin Trevorrow («Safety Not Guaranteed»), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Rick Jaffa, Amanda Silver και Derek Connolly, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Michael Crichton.

    Πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Nick Robinson, Ty Simpkins, Jake Johnson, Omar Sy και Judy Greer.

    Στην παραγωγή του reboot βρίσκεται και πάλι ο Steven Spielberg μαζί με τους Frank Marshall («The Sixth Sense», «Cape Fear») και Pat Crowley («The Bourne Franchise»).

    Το νέο trailer ουσιαστικά αποκαλύπτει και την πλοκή της ταινίας, καθώς δείχνει τους δεινόσαυρους να σπάνε τα δεσμά τους και να κυκλοφορύν ελεύθεροι την ώρα που μέσα στο πάρκο που βρίσκονται 20.000 επισκέπτες.

    Το «Jurassic World» θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στις 12 Ιουνίου του 2015.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ