Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
More

    Νέο Trailer Απο Το «Minions»

    [lightbox thumb=”https://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/minions-trailer-2-702×336.jpg”]

    Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer απο το «Minions», το spinoff ή prequel του πολύ επιτυχημένου animated franchise «Despicable Me».

    «Ξεκινώντας σαν μονοκύτταροι κίτρινοι οργανισμοί, τα Minions εξελίχθηκαν μέσα απο τους αιώνες, και συνέχισαν υπηρετώντας τους πιο αχρείους αφέντες. Χωρίς να καταφέρουν να διατηρήσουν κανένα αφεντικό, απο τον T. rex μέχρι και τον Ναπολέοντα, τα Minions βρίσκονται χωρίς να υπηρετούν κάποιον και πέφτουν σε κατάθλιψη. Ομως ένα Minion με το όνομα Kevin, έχει ένα σχέδιο και μαζί με τον έφηβο επαναστάτη Stuart και τον μικρό και αξιοαγάπητο μικρό Bob, θα βγούν στο κόσμο αναζητώντας το επόμενο σατανικό αφεντικό που θα υπηρετήσουν.»

    Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Kyle Balda & Pierre Coffin («Despicable Me»), ενω το σενάριο υπογράφει ο Brian Lynch («Puss in Boots»), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Ken Daurio και Cinco Paul.

    Τις φωνές τους δανείζουν οι Hiroyuki Sanada, Michael Keaton, Steve Coogan, Sandra Bullock, Steve Carell, Jon Hamm, Allison Janney, Chris Renaud, Pierre Coffin, Katy Mixon, Jennifer Saunders, Dave Rosenbaum.

    Το «Minions» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Ιουλίου.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ