Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νέο Trailer Απο Το «Warcraft»

    warcraft-trailer-2

    Η Universal Pictures και η Legendary Pictures κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer απο το «Warcraft», την κινηματογραφική μεταφορά του «World of Warcraft», του ιδιαίτερα δημοφιλούς video game της Activision Blizzard.

    «Το ειρηνικό Βασίλειο του Azeroth βρίσκεται στα πρόθυρα του πολέμου, καθώς ο πολιτισμός του βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη φυλή εισβολέων: πολεμιστές Orc εγκαταλείπουν το ετοιμοθάνατο σπίτι τους για να αποικιοποιήσουν ένα άλλο. Καθως ανοίγει μια πύλη που ενώνει τους δυο κόσμους, ο ένας στρατός βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταστροφή, ενώ ο άλλος με την αφάνιση. Απο τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές, δυο ήρωες βρίσκονται σε μια τροχιά σύγκρουσης που θα καθορίσει την μοίρα των οικογενειών τους, του λαού τους και των σπιτιών τους. Ετσι ξεκινά ένα εντυπωσιακό έπος, δύναμης και θυσίας, εκεί όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα και ο καθένας έχει ένα λόγο να πολεμήσει.»

    Στη σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ο Duncan Jones («Moon», «Source Code»), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Charles Leavitt («Blood Diamond»), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Chris Metzen.

    Πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel («Vikings»), Dominic Cooper («Need for Speed»), Ben Foster («Pandorum»), Paula Patton («2 Guns»), Clancy Brown («Highlander»), Ruth Negga («Agents of S.H.I.E.L.D.»), Rob Kazinsky («Pacific Rim»), Daniel Wu («Europa Report»), Toby Kebbell («Dawn of the Planet of the Apes»), Ben Schnetzer, Daniel Cudmore, Callum Keith Rennie.

    [ad id=”6783″]

    Το «Warcraft» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη Μαϊου.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ