Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Νέος Κόσμος: Την έδεσε χειροπόδαρα και την βίασε – Το χρονικό της φρίκης για την 36χρονη που πήδηξε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

    Οκτώ ώρες φρίκης από την στιγμή που ο 40χρονος σύντροφός της την έδεσε με δεματικά, έως την ώρα που κατάφερε να αποδεσμευτεί και να πηδήξει από τον 3ο όροφο στον 1ο για να ζητήσει βοήθεια, βίωσε η 36χρονη με καταγωγή από την Κίνα στο Νέο Κόσμο.

    Το μαρτύριο της ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 40χρονος σύντροφός της, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Στην συνέχεια της έδεσε με δεματικά, τα χέρια και τα πόδια και την βίασε.

    Στην συνέχεια και με την απειλή ψαλιδιού, απαίτησε από αυτή χρήματα και επί 4 ώρες, από τις 12:οο το μεσημέρι, έως τις 16:00 το απόγευμα, έκανε μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό της στον λογαριασμό του.

    Όπως ανέφερε η 36χρονη, της αφαίρεσε περισσότερα από 100.000 γουάν. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από το σπίτι και την άφησε δεμένη.

    Όπως ανέφερε η 36χρονη, της αφαίρεσε περισσότερα από 100.000 γουάν. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από το σπίτι και την άφησε δεμένη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ