Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Το Netflix ισχυρίζεται ότι ‘δεν έχει ακυρώσει ποτέ μια επιτυχημένη σειρά’

    Το Netflix ισχυρίζεται ότι 'δεν έχει ακυρώσει ποτέ μια επιτυχημένη σειρά'

    Το να ερωτεύεσαι μια νέα σειρά του Netflix και να μαθαίνεις μετά από λίγο ότι ακυρώθηκε μπορεί να σου φέρει μια ξενέρα, αλλά οι συν-Πρόεδροι της συνδρομητικής, Greg Peters και Ted Sarandos, ισχυρίζονται ότι “δεν έχουν ακυρώσει ποτέ μια επιτυχημένη σειρά”.

    Σε πρόσφατή συνέντευξή του με το Bloomberg, τα στελέχη της εταιρείας ρωτήθηκαν για την σχέση τους με την δημιουργική πλευρά του καναλιού και το μένος που συναντούν συνήθως από το κοινό, όταν τελειώνει απότομα μια σειρά.

    “Δεν έχουμε ακυρώσει ποτέ μια επιτυχημένη σειρά”, είπε ο Sarandos. “Πολλές από αυτές τις σειρές είχαν τις καλύτερες προθέσεις, αλλά μιλούσαν σε ένα πολύ μικρό κοινό με ένα πολύ μεγάλο προϋπολογισμό. Το κλειδί είναι το να μπορέσεις να μιλήσεις σε ένα μικρό κοινό με ένα μικρό προϋπολογισμό και σε ένα μεγάλο κοινό με ένα μεγάλο προϋπολογισμό. Αν το κάνεις αυτό καλά, μπορείς να το κάνεις για πάντα”.

    Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, το Netflix τα κρατούσε κρυφά για πολλά χρόνια και κοινοποιούσε μόλις τα μεγαλύτερα, όπως το ντοκιμαντέρ “Tiger King” που είχε συγκεντρώσει 64 εκ. θεάσεις. Πλέον, κάθε εβδομάδα μπορούμε να δούμε το Top 10 της συνδρομητικής σε σειρές και ταινίες αγγλόφωνες και μη. Για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα, το “That ’90s Show” βρέθηκε στην πέμπτη θέση και δεν κατάφερα να ρίξει από την Top τριάδα, ούτε τις δεύτερες σεζόν των “Ginny & Georgia” και “Vikings: Valhalla”, αλλά και ούτε το “Wednesday”, που είναι η τρίτη δημοφιλέστερη σειρά του Netflix.

    Παρά την λογική τους, πολλές αγαπητές σειρές έχουν ακυρωθεί ξαφνικά, κάτι που είχαν προσπαθήσει να εξηγήσουν στο παρελθόν διάφοροι αναλυτές, όπως τα “The Dark Crystal: Age of Resistance”, “The Chilling Adventures of Sabrina”, “Resident Evil”, “The Midnight Club” (τα ερωτήματα του οποίου απάντησε αργότερα ο Mike Flanagan) και πολλές ακόμα. Πρόσφατα μάθαμε ότι η έκτη σεζόν του “Cobra Kai” θα φέρει τη λήξη της σειράς, ενώ παράλληλα έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες πρεμιέρας πολλών ταινιών του 2023.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ