Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Απρίλιος 2023)

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Απρίλιος 2023)

    Το Netflix κάνει διάλειμμα μαζί μας το Πάσχα όπως φαίνεται αφού το πρόγραμμα του είναι αισθητά πιο ήρεμο. Παρόλα αυτά, κρύβει 2-3 τίτλους που σίγουρα θα μας απασχολήσουν αφού πρεμιέρα κάνει η reunion ταινία “Power Rangers”, το “Sweet Tooth” επιστρέφει με δεύτερη σεζόν και το “The Last Kingdom” αποκτά την πρώτη του ταινία, η οποία θα ολοκληρώσει την ιστορία του.

    Ας δούμε παρακάτω τι έρχεται πιο αναλυτικά:

    Transatlantic (7 Απριλίου) – Νέα Σειρά

    Μασσαλία 1940-1941. Το Transatlantic είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του Varian Fry, της Mary Jayne Gold και της Emergency Rescue Committee. Ρισκάροντας τη ζωή τους για να βοηθήσουν περισσότερους από 2.000 πρόσφυγες να δραπετεύσουν από την κατεχόμενη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων πολλών καλλιτεχνών στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους των Ναζί, μια διεθνής συμμορία νεαρών υπερηρώων και οι διάσημοι προστατευόμενοί τους καταλαμβάνουν μια βίλα στην άκρη της πόλης, όπου η απειλή του θανάσιμου κινδύνου δίνει τη θέση της σε απρόσμενες συνεργασίες και έντονους έρωτες.


    Beef (6 Απριλίου) – Ταινία

    Το BEEF ακολουθεί τον απόηχο ενός περιστατικού διαπληκτισμού στον δρόμο μεταξύ δύο αγνώστων. Ο Danny Cho (Steven Yeun), ένας αποτυχημένος εργολάβος που κουβαλά πικρίες, έρχεται αντιμέτωπος με την Amy Lau (Ali Wong), μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματία με μια όμορφη ζωή. Ο αυξημένος κίνδυνος της κόντρας τους ξετυλίγει τις ζωές και τις σχέσεις τους σε αυτήν τη σκοτεινή, κωμική και βαθιά συγκινητική σειρά.


    Florida Man (13 Απριλίου) – Νέα Σειρά

    Όταν ένας ζορισμένος πρώην αστυνομικός αναγκάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Φλόριντα, για να βρει την κοπέλα ενός μαφιόζου από τη Φιλαδέλφεια, η οποία το έχει σκάσει, η φαινομενικά εύκολη υπόθεση τον οδηγεί τελικά σε θαμμένα οικογενειακά μυστικά και σε μια μάταιη προσπάθεια να κάνει το σωστό σε ένα μέρος με τόσο πολλή αδικία.


    The Last Kingdom: Seven Kings Must Die // Οι Επτά Βασιλιάδες Πρέπει να Πεθάνουν (14 Απριλίου) – Ταινία

    Επί έναν αιώνα, πόλεμος είχε ξεσπάσει σε όλη τη χώρα μεταξύ των κατοίκων της και των Δανών εισβολέων. Τώρα, η ειρήνη έχει αποκατασταθεί και η χώρα είναι σχεδόν ενωμένη. Μόνο ο Lord Uhtred του Μπέμπανμπεργκ, που κυβερνά στη Νορθουμβρία, δεν έχει ακόμα δεσμεύσει τη γη του στον θρόνο. Όταν όμως ο βασιλιάς Edward πεθαίνει, η ειρήνη απειλείται καθώς οι δύο πιθανοί κληρονόμοι του, Aethelstan και Aelfweard, μάχονται για να διεκδικήσουν το στέμμα. Αφού ο Uhtred μαθαίνει πως ο Aethelstan, που κάποτε ήταν προστατευόμενός του, θα πολεμήσει, πηγαίνει να τον βοηθήσει να εξασφαλίσει τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός πρίγκιπας έχει παρασυρθεί από μια σκοτεινή επιρροή και δεν είναι το αγόρι που κάποτε γνώριζε. Όταν οι ενέργειες του Aethelstan απειλούν τη ζωή που γνώρισε, ο Uhtred θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιον θα μείνει πιστός: στον βασιλιά ή στην πατρίδα του.

    Στο μεταξύ, μια νέα απειλή προσεγγίζει τις ίδιες ακτές. Ο Δανός βασιλιάς και πολέμαρχος Anlaf είναι εδώ, ελπίζοντας να σπείρει το χάος και να εκμεταλλευτεί τη διχόνοια προς όφελός του. Καθώς οι ενέργειες του Aethelstan δημιουργούν εχθρούς στα Βρετανικά Νησιά, ο Anlaf ενώνει τους εχθρούς του βασιλιά σε μια ισχυρή συμμαχία που απειλεί το όραμα της ενοποίησης της Αγγλίας. Όταν η συμμαχία ζητά τη βοήθεια του Uhtred για τα σχέδιά της, εκείνος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνους που νοιάζεται περισσότερο και το όνειρο ενός ενωμένου βασιλείου.


    Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (19 Απριλίου) – Ταινία

    Τριάντα χρόνια μετά τη δημιουργία των Power Rangers από τον σοφό και ισχυρό Ζόρντον, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με μια γνωστή απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, καλούνται για άλλη μια φορά να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος. Αυτό το αφιέρωμα στην 30η επέτειο είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό μάντρα από τη σειρά “Μία φορά Ranger, για πάντα Ranger”, που σημαίνει ότι μόλις καποιος γίνει μέλος της οικογένειας Ranger, είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέψει.


    The Diplomat // Η Διπλωμάτισσα (20 Απριλίου) – Νέα Σειρά

    Η Kate Wyler (Keri Russell) είναι η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υποτίθεται ότι θα πήγαινε στο Αφγανιστάν. Είναι εξαιρετική σε ζώνες κρίσης. Σε μια ιστορική έδρα όμως… όχι και τόσο. Ο πόλεμος σιγοβράζει σε μια ήπειρο και φουντώνει σε μια άλλη. Η Κέιτ θα κληθεί να διευθετήσει διεθνείς κρίσεις, να συνάψει στρατηγικές συμμαχίες στο Λονδίνο και να προσαρμοστεί στη νέα επιφανή θέση της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επιβιώσει στον γάμο της με τον επίσης διπλωμάτη και σταρ της πολιτικής Hal Wyler (Rufus Sewell).


    Sweet Tooth Sn.2 (27 Απριλίου) – Σειρά

    Καθώς μεγαλώνει η απειλή ενός θανατηφόρου νέου κύματος Αρρώστιας, ο Gus (Christian Convery) και μια παρέα από άλλους υβριδικούς κρατούνται αιχμάλωτοι από τον στρατηγό Abbot (Neil Sandilands) και τους Τελευταίους Ανθρώπους. Με στόχο να βρει μια θεραπεία για να εδραιώσει την εξουσία του, ο Abbot χρησιμοποιεί τα παιδιά ως υλικό για τα πειράματα του αιχμάλωτου Δρα Aditya Singh (Adeel Akhtar), ο οποίος πασχίζει να σώσει την προσβεβλημένη γυναίκα του, Rani (Aliza Vellani). Για να προστατεύσει τους φίλους του, ο Gus δέχεται να βοηθήσει τον Δρα Singh, ξεκινώντας έτσι ένα σκοτεινό ταξίδι στις ρίζες του και τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα του, Birdie (Amy Seimetz), στα γεγονότα που οδήγησαν στη Μεγάλη Κατάρρευση. Έξω από το Καταφύγιο, ο Tommy Jepperd (Nonso Anozie) και η Aimee Eden (Dania Ramirez ) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απελευθερώσουν τους υβριδικούς, μια συνεργασία που θα δοκιμαστεί με την αποκάλυψη του μυστικού του Jepperd. Καθώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος απειλούν τη δυνατότητα για εξιλέωση στο παρόν, ο Gus και η νέα του οικογένεια έρχονται σε σύγκρουση με τον Abbot και τις μοχθηρές δυνάμεις που θέλουν να τους εξοντώσουν για πάντα.


    Επίσης κυκλοφορούν:

    • One more time // Ακόμα Μια Φορά (21 Απριλίου) – Ταινία
    • A Tourist’s Guide To love // Ξεναγός στον Έρωτα (21 Απριλίου) – Ταινία
    • Firefly Lane Sn.2B (27 Απριλίου) – Σειρά

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ