Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Φεβρουάριος 2023)

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Φεβρουάριος 2023)

    Δεύτερος μήνας της νέας χρονιάς και εξακολουθούν να είναι ήρεμα τα πράγματα στο πρόγραμμα του Netflix. Αν και έχουμε την πρεμιέρα της νέας σεζόν του “You” και λίγο αργότερα την επιστροφή του “Outer Banks” (που έχει αντέξει τρεις κύκλους!) σε γενικές γραμμές, όσο κι αν χαζέψουμε τα διάφορα νέα προγράμματα μάλλον δεν θα μας απασχολήσουν αισθητά.

    Αλλά ας δούμε τι έρχεται για τον Φεβρουάριο στο Netflix, όπως πάντα σύντομα στην γκάλερι ή αναλυτικά με trailers πιο κάτω…

    True Spirit (3/2) – Ταινία

    Όταν η πεισματάρα νεαρή ιστιοπλόος Jessica Watson (Teagan Croft) αποφασίζει να γίνει το νεότερο άτομο που θα ταξιδέψει με ιστιοφόρο σε όλο τον κόσμο μόνο του, χωρίς να σταματήσει και χωρίς βοήθεια, πολλοί περίμεναν ότι θα αποτύχει. Χάρη στην υποστήριξη του προπονητή της στην ιστιοπλοΐα και μέντορά της, Ben Bryant (Cliff Curtis), και των γονιών της (τους υποδύονται ο Josh Lawson και η βραβευμένη με Όσκαρ Anna Paquin), η Jessica είναι αποφασισμένη να επιτύχει κάτι που φαινόταν αδύνατο, διασχίζοντας με το σκάφος της μερικά από τα πιο επικίνδυνα σημεία των ωκεανών του πλανήτη μέσα σε 210 ημέρες.

    https://www.youtube.com/watch?v=@Netflix</p


    You/Εσύ 4η σεζόν (9/2) – Σειρά

    Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Caroline Kepnes. Μετά τη γνωριμία του με μια ανερχόμενη συγγραφέα, ένας ευφυής υπάλληλος βιβλιοπωλείου ξέρει πολύ καλά ότι στην ερώτηση “τι θα κάνατε για τον έρωτα” θα απαντούσε “τα πάντα”. Χρησιμοποιώντας το Internet και τα κοινωνικά δίκτυα για να συλλέξει άκρως προσωπικές πληροφορίες και να την προσεγγίσει, ένας γοητευτικός και παράξενος έρωτας μετατρέπεται γρήγορα σε εμμονή, καθώς εκείνος με ηρεμία και στρατηγική εξοβελίζει κάθε εμπόδιο και πρόσωπο που στέκεται μπροστά του. Η 4η σεζόν αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 9 Μαρτίου.


    My Dad the Bounty Hunter/Ο Μπαμπάς μου Κυνηγά Εξωγήινους (9/2) – Σειρά

    Η σειρά “My Dad the Bounty Hunter” αφηγείται τις διαστημικές περιπέτειες δυο παιδιών, τα οποία ανακαλύπτουν ότι ο φαινομενικά συνηθισμένος μπαμπάς τους είναι στην πραγματικότητα διαγαλαξιακός κυνηγός εξωγήινων. Η σύσφιξη των οικογενειακών δεσμών γίνεται με υπερηχητική ταχύτητα, καθώς ξεφεύγουν από επικίνδυνους εξωγήινους και μάχες με λέιζερ για να επιστρέψουν στο σπίτι, προτού η μαμά ανακαλύψει την απουσία τους!


    Your Place or Mine/Σπίτι Σου ή Σπίτι Μου; (10/2) – Ταινία

    Η Debbie (Reese Witherspoon) και ο Peter (Ashton Kutcher) είναι κολλητοί, αλλά εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνη αποζητά τη ρουτίνα με τον γιο της στο Λος Άντζελες, ενώ εκείνος απολαμβάνει τις αλλαγές στη Νέα Υόρκη. Όταν, όμως, ανταλλάσσουν σπίτια και ζωές για μία εβδομάδα, ανακαλύπτουν ότι αυτό που πιστεύουν ότι θέλουν ίσως να μην είναι αυτό που χρειάζονται πραγματικά.


    Red Rose (15/2) – Νέα Σειρά

    Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες.


    The Law According to Lidia Poët (15/2) – Νέα Σειρά

    Τορίνο, τέλη του 1800. Μια απόφαση του Εφετείου του Τορίνο κηρύσσει την αποδοχή της Lidia Poët στον δικηγορικό σύλλογο παράνομη, εμποδίζοντάς την έτσι να ασκήσει δικηγορία απλώς και μόνο επειδή είναι γυναίκα. Άπεννη αλλά γεμάτη περηφάνια, η Lidiaεξασφαλίζει δουλειά στο δικηγορικό γραφείο του αδελφού της Enrico, ενώ ετοιμάζει έφεση για την ανατροπή της δικαστικής απόφασης. Σε μια προσέγγιση που είναι μπροστά από την εποχή της, η Lidia βοηθά τους υπόπτους αναζητώντας την αλήθεια πίσω από την εμφάνιση τους και τις προκαταλήψεις. Ο κουνιάδος της Lidia, ο Jacopo, ένας μυστηριώδης δημοσιογράφος, μεταδίδει τις πληροφορίες της και της παρουσιάζει τους κρυμμένους κόσμους που κρύβονται κάτω από ένα επιβλητικό Τορίνο. Η σειρά είναι ένα ελαφρύ δικαστικό δράμα, που ερμηνεύει εκ νέου την αληθινή ιστορία της Lidia Poët, της πρώτης γυναίκας δικηγόρου της Ιταλίας.


    Aggretsuko/Η Ρέτσουκο Έξω Φρενών (16/2) – Σειρά

    Η τελευταία σεζόν έφτασε επιτέλους! Η Ρέτσουκο θέτει υποψηφιότητα για πολιτικό αξίωμα;!

    Η σειρά “Agrretsuko” παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας υπαλλήλου, της Retsuko, η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον εκνευρισμό που της προκαλεί το αφεντικό και οι συνάδελφοί της τραγουδώντας δυνατά ντεθ μέταλ κομμάτια. Σε αυτήν τη σεζόν, μετά την παραίτησή του, ο Haida αναγκάζεται να φύγει από το διαμέρισμα που ανήκει στους γονείς του και αρχίζει να ζει σε ένα ίντερνετ καφέ.

    Εκεί, συναντά τη Shikabane που μοιάζει να έχει εγκαταλείψει τα πάντα. Η Retsuko αποφασίζει να ζήσει μαζί με τον Haida για να τον σώσει. Στη συνέχεια, ένας ύποπτος άντρας που αυτοαποκαλείται μέλος του Κοινοβουλίου έρχεται για να κάνει έρευνα για τη Retsuko…


    The Upshaws 3ο Μέρος (16/2) – Σειρά

    Ο Bennie Upshaw (Mike Epps), ο αρχηγός μιας οικογένειας Αφροαμερικανών της εργατικής τάξης στην Ιντιανάπολις, είναι ένας γοητευτικός, καλοπροαίρετος μηχανικός, μια ζωή στα δύσκολα, που βάζει τα δυνατά του να φροντίσει την οικογένειά του –τη σύζυγό του, Regina (Kim Fields), τις δύο νεαρές κόρες τους (Khali Spraggins, Journey Christine) και τον πρωτότοκο γιο τους (Jermelle Simon), καθώς και τον έφηβο γιο (Diamond Lyons) που έχει με μια άλλη γυναίκα (Gabrielle Dennis)– και να ανεχτεί την κυνική κουνιάδα του (Wanda Sykes): όλα αυτά χωρίς σχέδιο δράσης. Οι Upshaws είναι, όμως, αποφασισμένοι να τα καταφέρουν και να ορθοποδήσουν ενωμένοι. Στο νέο αυτό μέρος της σειράς, οι Upshaws συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, όπως νέες δουλειές, μεγαλύτερα όνειρα, προβλήματα υγείας και ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις της ζωής, αλλά καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα εξαιτίας της αγάπης που συνεπάγεται το να έχεις οικογένεια.


    Outer Banks 3η σεζόν (23/2) – Σειρά

    Στην τρίτη σεζόν, τα Ψάρια, αφού χάσουν τον χρυσό και φύγουν από το Άουτερ Μπανκς, ξεβράζονται σε ένα ερημονήσι, το οποίο, προς στιγμή, μοιάζει με ένα ειδυλλιακό σπίτι. Στην “Ψαροχώρα”, οι νέοι κάτοικοι του νησιού περνούν τις μέρες τους ψαρεύοντας, κολυμπώντας και απολαμβάνοντας τον ανέμελο τρόπο ζωής που προσφέρει το προσωρινό τους σπίτι. Γρήγορα όμως τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα για τους John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ και Cleo, οι οποίοι, για ακόμη μία φορά, μπλέκουν σε έναν αγώνα για τον θησαυρό, προσπαθώντας κυριολεκτικά να σωθούν. Δεν έχουν χρήματα και βρίσκονται μακριά από το σπίτι, δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν, ο Ward και ο Rafe διψούν για εκδίκηση, ενώ ένας ανελέητος μαφιόζος από την Καραϊβική θα κάνει τα πάντα για να τους βρει και να πάρει την αμοιβή. Βρέθηκαν άραγε ποτέ κοντά στον θησαυρό; Ή ήταν όλα μια παγίδα για να τους σταματήσει οριστικά; Σε κάθε περίπτωση, τα Ψάρια έχουν να αντιμετωπίσουν τον κόσμο και μόνο μαζί θα καταφέρουν να γλιτώσουν.


    We Have a Ghost/Έχουμε ένα Φάντασμα (24/2) – Ταινία

    Αφού βρίσκει ένα φάντασμα με το όνομα Ernest να στοιχειώνει το νέο της σπίτι, η οικογένεια του Κέβιν γίνεται μέσα σε μια νύχτα ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν όμως ο Kevin κι ο Ernest αυτονομούνται για να ερευνήσουν το μυστήριο του παρελθόντος του Ernest, μπαίνουν στο στόχαστρο της CIA.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ