Νίκαια: Τρεις συλλήψεις μετά από καταγγελία 17χρονου για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων – «Φάρσα» λέει η πλευρά του κατηγορούμενου

Νίκαια: Τρεις συλλήψεις μετά από καταγγελία 17χρονου για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων – «Φάρσα» λέει η πλευρά του κατηγορούμενου

Υπόθεση που προκαλεί σοκ ερευνάται στη Νίκαια, μετά από καταγγελία 17χρονου για σεξουαλική κακοποίηση και βιντεοσκόπηση των πράξεων. Η υπόθεση αφορά περιστατικό που, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε τον Δεκέμβριο 2025, ενώ η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του ανηλίκου όταν αντιλήφθηκε την ψυχολογική του κατάσταση. Η έρευνα οδήγησε σε συλλήψεις 20χρονου, 19χρονου και 15χρονης, κατόπιν ενταλμάτων. 

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την υπόθεση

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το θύμα είχε επισκεφθεί σπίτι ατόμων που γνώριζε, όταν –όπως καταγγέλλεται– υπέστη κακοποίηση. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η κατηγορία που αφορά καταγραφή/βίντεο, με τις Αρχές να διερευνούν πλήρως τις συνθήκες. 

Source link

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img