X
Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
More

    Νίκος Κοκλώνης: Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον θάνατο του πατέρα του

    Νίκος Κοκλώνης: Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον θάνατο του πατέρα του

    Με την θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη ξεκίνησε την σημερινή εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη με το πένθος που βιώνει ο συνεργάτης της.

    Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τα ξημερώματα ότι έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας, Δημήτρης. Η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και συλλυπήθηκε τον γνωστό επιχειρηματία.

    «Είναι η τελευταία εκπομπή της σεζόν και είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για την Barking Well. Χτες βράδυ έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Νίκου Κοκλώνη. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο αλλά και για εμάς που καλούμαστε να κλείσουμε τη σεζόν. Θέλουμε να του στείλουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, την αγάπη μας και τα συλλυπητήριά μας.

    Ήταν πάρα πολύ δεμένοι οι δύο τους. Περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, τον αγαπάμε και είμαστε δίπλα του. Στέλνουμε την αγάπη μας και σε όλη την οικογένειά του.

    Είμαστε εδώ, θα κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπου που μπορούμε και ευχόμαστε να έχει δύναμη ο ίδιος και αδερφή του και η μανούλα του. Συλλυπητήρια», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου on air.

    Την είδηση θανάτου του πατέρα του έκανε γνωστή ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης μέσω ανάρτησής του στα social media.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ