Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    «Σειρήνες» από ΑΝΤ1 μαγεύουν τον Νίκο Κοκλώνη

    Αλλαγές θα φέρει, όπως ακούγεται, στη μιντιακή αγορά το 2023 στον Νίκο Κοκλώνη! Ο παρουσιαστής μπορεί να βρίσκεται μόλις στον δεύτερο χρόνο συνεργασίας του με τον Alpha, όμως από την επόμενη χρονιά είναι πολύ πιθανό να τον δούμε σε άλλο κανάλι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να συζητά με τον Alpha για το 2023, ώστε να ξεκινήσει κατά τον Μάρτιο την προβολή του σόου «All together now», αλλά ως σφήνα στις μελλοντικές… σκέψεις του τηλεοπτικού παραγωγού έχει μπει και ο ΑΝΤ1.

    Ως γνωστόν, ο διακαής πόθος του Νίκου Κοκλώνη είναι να επαναφέρει το ριάλιτι «Fame Story» στη μικρή οθόνη, σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.

    0390 NIKOS KOKLONIS 19122020

    Η Barking Well Media έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με δύο κανάλια, τον ΑΝΤ1 και το Star. Από τη μία ο ΑΝΤ1 ήταν κάποτε το κανάλι στο οποίο προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία για πρώτη φορά το ριάλιτι, ενώ από την άλλη το Star ψάχνει λύσεις για ένα νέο πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη ιδιαίτερα μετά τις φήμες για το τέλος του «GNTM».

    nikos koklonis

    Το «Fame Story» έχει προταθεί φυσικά και στο κανάλι όπου συνεργάζεται αυτή τη στιγμή ο παραγωγός και παρουσιαστής, τον Alpha, όμως οι ιθύνοντες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν στροφή σε τέτοιου είδους παραγωγές.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ