Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
More

    Νίκος Πλακιάς στο Talk Radio:  Δεν θα πάω στη συναυλία για τα Τέμπη 

    Νίκος Πλακιάς στο Talk Radio:  Δεν θα πάω στη συναυλία για τα Τέμπη 

    Ο Νίκος Πλακιάς, ο άνθρωπος που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στην τραγωδία των Τεμπών, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου στο talk radio 98.9 με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στο Kαλλιμάρμαρο από τον σύλλογο συγγενών θυμάτων όπου πρόεδρος είναι η κα Μαρία Καρυστιανού.

    Λίγες ώρες μετά την συγκλονιστική ανάρτηση του για το τραγούδι που θα ήθελε να αφιερώσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στα κορίτσια του, ο κύριος Πλακιάς επέμεινε ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω από όλα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος δεν θα πάει στη συναυλία στο παναθηναϊκό στάδιο καθώς διαφωνεί με το χρηματικό αντίτιμο .

    Συναυλία για τα Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς «φρενάρει» την κόντρα του με την Μαρία Καρυστιανού

    “Δεν παίρνω τίποτα Δεν βάζω κανένα νερό στο κρασί. Απλώς αποδέχτηκα ότι θα γίνει η συναυλία. Σεβάστηκα τα αρμόδια όργανα. Δεν μας ενημέρωσαν.. Δεν με ενημέρωσαν Όταν είδα τα 15 ευρώ έπρεπε να αντιδράσω. Όταν γίνεται μια συναυλία με τον αριθμό 57 και τα Τέμπη έπρεπε να αντιδράσω μέσα στους 57 ήταν και τα παιδιά μου Πως να επιτρέψω χρηματικό αντίτιμο για τα παιδιά μου; Να γινόταν χωρίς εισιτήριο” τόνισε ο κ. Πλακιάς .

    “Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται ότι κάποιοι θέλουν να κατέβουν στην πολιτική. Δεν θα αφήσω σκιές. Υπάρχει κόκκινη γραμμή. Δεν ξέρω γιατί το έκανε η Καρυστιανού. Εγώ δεν θα πάω στη συναυλία. Θέλω όμως να γεμίσει το Καλλιμάρμαρο, αλλά θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι από τα έσοδα η οικογένεια μου δεν θα πάρει τίποτα. Αν γίνει συναυλία χωρίς αντίτιμο, θα πάω. Περίπου 18 οικογένειες δεν θα πάνε στη συναυλία.
    “Η δικη νομίζω θα γίνει Φεβρουάριο του 2025 . Δεν υπάρχει περίπτωση να διασπαστούν οι οικογένειες. Ο στόχος είναι κοινός να κλείσουμε φυλακή όσους περισσότερους μπορούμε σας δίνω τον λόγο της τιμής μου. Στα δικαστήρια θα είμαστε όλοι μαζί και θα κλάψουμε όλοι μαζί” πρόσθεσε.

    Νίκος Πλακιάς στο Talk Radio:  Δεν θα πάω στη συναυλία για τα Τέμπη 

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ