Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
More

  Νίκος Συρίγος: Ζητώ στις προσευχές μου κάθε βράδυ να βρεθεί ένας τρόπος να ξανασηκωθεί στα πόδια της

  “Η χώρα μας είναι ένας μεγάλος Καιάδας για τα άτομα με αναπηρία” εξηγεί, μεταξύ πολλών άλλων, ο Νίκος Συρίγος.

  Για την καθημερινότητα της μητέρας του, ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας, σε συνδυασμό με την απουσία βοήθειας του κράτους μίλησε με ειλικρίνεια ο Νίκος Συρίγος στην εβδομαδιαία εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, Break στον ΣΚΑΪ. 

  “Θεωρώ ότι η μάνα μου κουβαλάει έναν πολύ μεγάλο σταυρό, ο οποίος είναι ασήκωτος. Και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να κάνει ό,τι παλαιότερα στη ζωή της (σ.σ. λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας) είναι βάρος για όλους μας, κυρίως για τον πατέρα μου ο οποίος είναι εκεί δίπλα της από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα.

  Ουσιαστικά εκείνος είναι που καθορίζει και τη ζωή της μάνας μου που δεν μπορεί να κάνει πράγματα. Για εμάς είναι πολύ μεγάλος σταυρός” τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

  “Επειδή η μάνα μου μας μεγάλωσε με έναν τέτοιο τρόπο που νιώθαμε ότι είναι παντοδύναμη, πολύ δραστήρια, είναι αυτό που ζητάω στις προσευχές μου κάθε βράδυ. Να βρεθεί ένας τρόπος να ξανασηκωθεί στα πόδια της”.

  “Δεν υπάρχει χώρα για άτομα με αναπηρία. Η χώρα μας είναι ένας μεγάλος Καιάδας. Ρίχνουμε τους ανθρώπους με αναπηρία στον Καιάδα” υπογράμμισε, ακόμα, ο έμπειρος δημοσιογράφος στη νέα του συνέντευξη.

  “Να πω ότι, όταν πήγα σε ένα ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης, τα χρήματα που μου είπαν να δώσω ήταν σαν να ήμουν εφοπλιστής. Και πάλι θα μου φαίνονταν πολλά.

  Επίσης, να πω ότι τα ελάχιστα δημόσια κέντρα αποκατάστασης έχουν μια λίστα αναμονής που ξεκινάει από τώρα για να μπει ο άνθρωπος, αν μπει κι αν είναι τυχερός, έναν με ενάμιση χρόνο μετά”.

  Νίκος Συρίγος: Ζητώ στις προσευχές μου κάθε βράδυ να βρεθεί ένας τρόπος να ξανασηκωθεί στα πόδια της

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews