Στο νοσοκομείο παραμένει ο Νίκος Βέρτης ο οποίος το Σαββατοκύριακο ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται μετά από τροφική δηλητηρίαση.


Ο Νίκος Βέρτης έπαθε τροφική δηλητηρίαση αλλά σε μεγάλο βαθμό

Όλα τα νεότερα για την υγεία του παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου: «Έπαθε μια τροφική δηλητηρίαση αλλά σε μεγάλο βαθμό. Μπήκε με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και ακόμα είναι στο νοσοκομείο».

Αύριο ή μεθαύριο θα πάει στο σπίτι του

Ο Νίκος Βέρτης είναι πολύ καλύτερα

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε ο προσωπικός γιατρός του Νίκου Βέρτης: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το αύριο ή μεθαύριο θα πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Είναι πολύ καλύτερα», ανέφερε για την πορεία του Νίκου Βέρτη, αφού ο τραγουδιστής αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:




Η ενημέρωση του κέντρου, όπου εμφανίζεται

Το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης έκανε αρχικά γνωστό, ότι ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση, με μια ανάρτηση, που έγραφε: «Καλημέρα σε όλους. Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση, με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε 2-3 μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας». Το ίδιο post αναδημοσιεύτηκε και μέσα από το προφίλ του Νίκου Βέρτη στο Instagram.

Νίκος Βέρτης: Τι αποκαλύπτει ο γιατρός του για την υγεία του – Πότε παίρνει εξιτήριο