Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Νίκος Ζωιδάκης: Ξέσπασε για τη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά από το νοσοκομείο – «Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε»

    Για την διαρροή της φωτογραφίας του Βασίλη Καρρά από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν λίγο πριν πεθάνει, τοποθετήθηκε ο Νίκος Ζωιδάκης.

    Ο Νίκος Ζωιδάκης μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Ρενέ Σαραντινού για την απώλεια του κουμπάρου του Βασίλη Καρρά, και δεν μπόρεσε να κρατήσει την οργή και την αγανάκτησή του για την φωτογραφία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή που κυκλοφόρησε μέσα από το νοσοκομείο.

    «Είμαι στο στάδιο που προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Γνώρισα τον Βασίλη πριν από την κουμπαριά μας. Μου είχε βαφτίσει τη μικρή μου κόρη, την Χριστίνα, στην οποία έδωσε το όνομα της γυναίκας του. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια πριν. Κάθε του λέξη και κίνηση ήταν ένας σταθμός. Τελευταία φορά τον είχα δει την περασμένη Πέμπτη. Η διάθεσή του ήταν μία χαρά με τα καλαμπούρια του. «Καλώς τον κι ας άργησε» μου είπε. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε, να ανέβει στο διαδίκτυο φωτογραφία από τις τελευταίες ώρες του Βασίλη. Η οικογένεια διασφάλιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μη βγει προς τα έξω το ότι ο άνθρωπός τους ταλαιπωρείται και πήγε δικός του άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα;

    Από τον Αύγουστο και μετά άρχισε να ταλαιπωρείται άσχημα. Ήξερε τι έχει, τα πάντα. Δεν ήθελε ούτε να σκεφτεί ότι θα πεθάνει. Είχε καρκίνο στον πνεύμονα. Με το που τον «καθάρισαν», πήρε τα πάνω του. Άρχισε και σχεδίαζε και στο στούντιο μπήκε. Είχαμε κάνει κι ένα τραγούδι πριν αρρωστήσει, που δεν ξέρω πότε θα βγει. Περιμέναμε να αναρρώσει για να μπορούμε να το παρουσιάσουμε παρέα μαζί».

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ