Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο

    Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο


    Διαθέτει ένα εντυπωσιακά καλογυμνασμένο κορμί, το οποίο φροντίζει να αναδεικνύει μέσα από τις σέξι πόζες της με μικροσκοπικά μαγιό ή εσώρουχα κι εφαρμοστά ρούχα.

    Ο λόγος για τη Nina Serebrova, η οποία περνάει πολύ χρόνο στα γυμναστήρια και το αποτέλεσμα μπορούμε να το δούμε.

    Το μοντέλο από τη Ρωσία, όμως, πέρα από κορμί, διαθέτει κι ένα εκρηκτικό μπούστο και είναι και αυτό στα ατού της εμφάνισής της. Δεν είναι άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει περισσότερους από 2,8 εκατ. followers, τους οποίους φροντίζει να αναστατώνει με τις προκλητικές της αναρτήσεις.

    Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο Nina Serebrova: Η εκρηκτική Ρωσίδα που τρελαίνει κόσμο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ