Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νίνο: «Έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και υπήρξε ένας άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή» – ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Νίνο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, “Μαρία τη Νύχτα”, και σε μια εκ βαθέων συζήτηση αναφέρθηκε τόσο στα παιδιά του όσο και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε σε μια δύσκολη φάση της ζωής του.

    «Έγινα μπαμπάς το 2013. Τα παιδιά έγιναν από έρωτα και πολλή αγάπη. Δεν είναι κάτι τυχαίο δηλαδή!

    Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς, έτσι πιστεύω. Εγώ το ζω. Έχω ακούσει από πολύ μικρός ότι ποτέ δεν θα είσαι έτοιμος για τίποτα. Πρέπει να δεις τι θες να κάνεις.

    Τι θες να κάνεις στη ζωή σου; Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος. Σε ό,τι μου άρεσε πήγαινα πήγαινα. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, ότι τώρα ξεκινάω. Τώρα θα ξεκινήσω τα καλά.

    Ξεκίνησε πολύ μικρός και είμαι ακόμα μικρός, έχω ακόμα αυτή την όρεξη του μικρού. Θέλω πολύ να μιλήσω με τον εαυτό μου 55 χρονών.

    Να με δω τώρα 12 χρόνια πριν και να του πω “φίλε είσαι πολύ μικρός ακόμα”.

    Με τα παιδιά μου παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε μουσική. Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο. Συζητάμε πολύ. Μου λέει η κόρη μου “ο Θεός είναι η χαρά μπαμπά” και μου έχει μείνει αυτό.

    Τι ωραίες σκέψεις κάνουν τα παιδιά. Και κάθε έτος είναι διαφορετικό.

    Φοβάμαι το αεροπλάνο και τον σεισμό, είναι μια αναστάτωση. Το αεροπλάνο με αναστατώνει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο αεροπλάνο και τον σεισμό».

    «Μου έσωσε τη ζωή»

    «Πήγα σε δύο διαφορετικούς ψυχοθεραπευτές. Είχαν τον ίδιο παρονομαστή. Έπιασα τον εαυτό μου να λέω μέσα μου “από πού να ξεκινήσω τώρα; Και πόσο καιρό θα μας πάρει;”.

    Δεν ρώτησα αλλά το σκέφτηκα. Πάνω σε αυτή την σκέψη γινόμουν καλά. Κάποιοι δεν το καταφέρνουν. Πριν ένιωθα ένα πνίξιμο, ότι πρέπει να τα πω. Αφού μου το λένε και όλοι, πρέπει να τα πω.

    Μου λέει “Από πού είσαι;”, του λέω “από τόσο μηδέν ξεκινάμε;”. Καλό είναι όταν έχεις ανάγκη να πηγαίνεις σε έναν γιατρό.

    Με τους φίλους μου μιλάω, αναλύω κυρίως τα καλά. Έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και υπήρξε ένας άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή. Με την κουβέντα και πρακτικά.

    Είμαι μια περίπτωση που εμείς αλλάξαμε τη δισκογραφία το 2002, θα ήθελα να πω ότι εγώ την άλλαξα. Αυτή η γενιά άλλαξε τον χώρο της νύχτας τότε που κράτησε μέχρι το 2008».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ