Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Νόνη Δούνια: Η αντίδρασή της για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

    Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Νόνη Δούνια, με αφορμή βραδινή της έξοδο. Μεταξύ άλλων, απάντησε στα όσα είπε για εκείνη ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ αναφέρθηκε και στην αντικατάστασή της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού “Ακόμα δεν Είδες Τίποτα”.

    «Μιλάμε για ισότητα φύλων αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε»

    «Δυστυχώς εν έτη 2024, οι γυναίκες καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα στερεότυπα όσον αφορά στις γυναίκες. Μιλάμε για ισότητα φύλων αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

    «Δεν θέλω να δώσω συνέχεια»

    Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, η ίδια είπε: «Δεν απαντώ. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και να ανοίξω διάλογο. Μπορεί να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει, όπως και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να έχουμε άποψη και να την εκφράζουμε όποτε θέλουμε. Θέλω να σεβαστείτε το γεγονός πως δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε ότι είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ευρωβουλή και το modelling. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα και όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη. Μόλις, χθες Πέμπτη στη Βουλή κατηγοριοποιήθηκαν οι γυναίκες και το θεωρώ πάρα πολύ σεξιστικό και λάθος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

    Η Νόνη Δούνια για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και την εκπομπή του Mega, δήλωσε: «Επειδή θα χρειαστεί να φύγω από την εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, θα αποφασίσουν τι θα γίνει με τη θέση μου. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κυρία ή πολλοί άνθρωποι στη θέση μου στην εκπομπή. Άδεια καρέκλα δεν θα υπάρχει».

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ