Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Νέα ώρα για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

    Αλλάζει η ώρα προβολή της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, και μάλιστα από αυτό το Σαββατοκύριακο, για να σωθεί από την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης!

    Αρχίζουν άμεσα οι πρώτες αλλαγές για το «Είμαστε μαζί», καθώς το γλυκό χαμόγελο της Ελίνας και η καλή πρόθεση δεν φτάνουν όταν έχεις απέναντί σου θηρία και σκληρό ανταγωνισμό.

    papila

    Τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής και πολύ περισσότερο το παραγόμενο προϊόν δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένα τα στελέχη του ΑΝΤ1 και φυσικά οι όποιες κινήσεις γίνονται αυτή τη στιγμή έχουν στόχο μια αξιοπρεπή πορεία της εκπομπής μέχρι το οριστικό της φινάλε της, στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου.

    papila 2

    Η Ελίνα είχε καλές συστατικές επιστολές από το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Star, αλλά να που δεν είναι αρκετό μόνο αυτό. Ετσι από αύριο το «Είμαστε μαζί» θα αρχίζει δύο ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 15.00, και θα ολοκληρώνεται στις 16.40.

    papila18358

    Το συμβόλαιο της Ελίνας Παπίλα με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν πρόκειται να ανανεωθεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και πάλι κανένας δεν ξέρει τι κίνηση ματ θα κάνει η Ελίνα.

    papila 1

    Για την ιστορία, το «Είμαστε μαζί» το Σάββατο 1η Απριλίου σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού 6,1% και 6,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ την Κυριακή 2 Απριλίου 4,1% στο σύνολο και μόλις 3,7% στο δυναμικό κοινό.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ