Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νταίζη Σεμπεκοπούλου για το διαζύγιο με τον Γιάννη Βούρο: «Έκανα δύο χρόνια να συνέλθω – Ήταν λίγο άτακτος τότε»

    Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο, Παναγιώτη Βαζαίο μιλώντας ανοιχτά για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Βούρο και τη δύσκολη περίοδο, που βίωσε μετά το τέλος του γάμου τους.

    Σημειώνεται, πως η Νταίζη Σεμπεκοπούλου και ο Γιάννης Βούρος έχουν αποκτήσει από την κοινή πορεία τους έναν γιο, τον TikToker, Στέφανο Βούρο.

    Οι δηλώσεις για τον Γιάννη Βούρο

    «Δεν θέλω να μιλάω με τον Γιάννη, επειδή έχει παντρευτεί ξανά κι έχει προχωρήσει τη ζωή του. Με τον Γιάννη ήμασταν δέκα χρόνια φίλοι πριν ερωτευτούμε, οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν μία σχέση ζωής. Πάντα είχαμε άριστες σχέσεις. Έχουμε και τον Στέφανο που μας ενώνει, τον γιο μας, αυτό δεν αλλάζει, αλλά και το παιδί να μην είχαμε πάλι θα είχα επικοινωνία μαζί του», είπε αρχικά η Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τον πρώην σύζυγό της.

    Όσο για το τέλος του γάμου τους, η ίδια τόνισε: «Βέβαια, όταν τελείωσε ο γάμος μας, έκανα δύο χρόνια να συνέλθω. Με πείραξε πολύ. Ήταν λίγο άτακτος τότε ο Γιάννης και μην με ρωτήσεις παραπάνω λεπτομέρειες, ανήκουν στο παρελθόν αυτά».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ