Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ντάνιελ Νούρκα: Όταν ήρθα στην Ελλάδα, η λέξη Αλβανός είχε υποτιμητική έννοια

    Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη έδωσε συνέντευξη ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο ηθοποιός μίλησε και για την εμπειρία του από το Survivor, αλλά και για το bullying που είχε δεχτεί λόγω της καταγωγής του στο παρελθόν.

    Σχετικά με το Survivor ανέφερε: «Ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Βγαίνοντας, μου πήρε δυο-τρεις μέρες να κοιμηθώ σαν άνθρωπος. Είδα ξανά τον τελικό και δεν θυμόμουν πολλά πράγματα απ’ όσα έκανα. Πολλές φορές δεν ήθελα να είμαι με τους φίλους μου έξω, ήθελα να απομονωθώ στο σπίτι μου».

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ντάνιελ Νούρκα εξομολογήθηκε ότι: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα, η λέξη Αλβανός είχε υποτιμητική έννοια, σε σχέση με το πώς είναι σήμερα τα πράγματα. Η μητέρα μου με ρωτούσε συχνά αν δεχόμουν bullying για την καταγωγή μας, αλλά δεν της έλεγα τίποτα, το κρατούσα μέσα μου.

    Ένιωθα ότι θα τους στεναχωρήσω, ότι θα έρθουν στο σχολείο και θα το κάνουν θέμα και δεν ήθελα. Δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόμουν, πάντως δεν το έλεγα, το κρατούσα μέσα μου και κάπως προχωρούσα με αυτό. Τελικά, συνειδητοποιώ ότι ήταν λάθος».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ