Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Είναι αγνώριστος – Η πρώτη του εμφάνιση μετά από 4 χρόνια

    Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι θαυμαστές του πολυβραβευμένου ηθοποιού Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τα «φώτα» τα τελευταία 4 χρόνια.

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απαθανατίστηκε την Πέμπτη για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και ήταν πραγματικά αγνώριστος.

    Είναι… αγνώριστος

    Ο πρωταγωνιστής του «Lincoln» είχε μακριά ατημέλητα μαλλιά, ενώ φορούσε μια μπλε φόρμα, ένα μαύρο καπέλο φορτηγατζή και ασορτί αθλητικά παπούτσια και μιλούσε σε ένα κινητό τηλέφωνο με κουμπιά.

    O 66χρονος έκανε και νέα εμφάνιση την Παρασκευή, αυτή τη φορά για μια βόλτα σε μια περιοχή του Μανχάταν κρατώντας από το χέρι τη σύζυγό του, Ρεμπέκα Μίλλερ.

    Ο Ντέι Λιούις συνδύασε μια κίτρινη φόρμα με μια μαύρη ζακέτα με κουκούλα, ένα ριγέ πουκάμισο και ένα καπέλο.

    Εμφανίστηκε τελευταία φορά το 2017

    Ο Βρετανός ηθοποιός, γνωστός για τις εξαιρετικές ερμηνείες του, δεν είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση έπειτα από την ανακοίνωση ότι διακόπτει την υποκριτική τον Ιούνιο του 2017, όποτε κυκλοφόρησε η τελευταία ταινία του «Phantom Thread».

    «Δεν το έχω καταλάβει» έγραψε τότε σε δήλωσή του σχετικά με την απόφασή του. «Πρέπει να πιστέψω στην αξία αυτού που κάνω. Η δουλειά μπορεί να φαίνεται ζωτικής σημασίας. Ακόμη και ακαταμάχητη. Και αν ένα κοινό το πιστεύει, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για μένα. Αλλά, τελευταία, δεν είναι» έγραψε και πρόσθεσε ότι αν και ένιωσε «αχαρακτήριστο» να βγάλει μια δήλωση σχετικά με το τέλος της καριέρας του, διευκρίνισε ότι ένιωσε ότι ήθελε να τραβήξει μια γραμμή.

    Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    in.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ