Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Ντέμης Νικολαΐδης: Εγώ είχα το κόμπλεξ και δεν ήθελα να μιλάω συνέχεια στους δημοσιογράφους

    Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν συνήθιζε να δίνει συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους και κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, εξήγησε τον λόγο.

    «Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα αθλητική εκπομπή γιατί ήμουν πολύ κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, είχα πολλά κόμπλεξ, οπότε δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι θα το κάνω αυτό. Αλλά τώρα χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι, γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρό οπότε το χόμπι μου κάνω» ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

    «Εγώ ήμουν το πρόβλημα, δεν ήταν αυτοί. Εγώ είχα το κόμπλεξ και ήμουν κλειστός και δεν ήθελα να μιλάω συνέχεια στους δημοσιογράφους. Έχω καταλάβει εδώ και χρόνια ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με αυτούς, με τον δημοσιογραφικό χώρο δηλαδή. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και σε εσάς» πρόσθεσε.

    Για τα ριάλιτι επιβίωσης και το αν παίζει ακόμη ποδόσφαιρο είπε: «Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν θα το δοκίμαζα ποτέ. Δεν παίζω ακόμα ποδόσφαιρο, αλλά θα ξεκινήσω. Έπαιζα στο παρελθόν, τα τελευταία 7-8 χρόνια όχι. Είχα πάρει πολλά κιλά και δεν μπορούσα. Τώρα, θα το προσπαθήσω ξανά».

    Μιλώντας για τα παιδιά του εξήγησε πως: «Η κόρη μου είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με τα αθλητικά είναι βαρετό. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει μηνύματα, πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ