Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ντύνεσαι για γάμο; 5 λάθη για να αποφύγεις

    Λοιπόν, τα κατάφερες. Πήρες εκείνην την πολυπόθητη πρόσκληση για το γάμο της φίλης σου μέσα από τα χέρια εκείνης της τρίτης ξαδέλφης που δεν βλέπει ποτέ της. Και ενώ είσαι ενθουσιασμένη, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Δεν έχεις ιδέα τι θα ήταν καλύτερο να φορέσεις. Ομολογουμένως, φορέματα για γάμο υπάρχουν πολλά. Αλλά ποιο είναι το σωστό; Θα ξαφνιαζόσουν αν γνώριζες πόσοι άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τι θα ήταν καλή επιλογή και τι είναι απαγορευτικό για ένα γάμο.

    Εδώ θα μιλήσουμε για μερικά λάθη που θα ήταν καλό να αποφύγεις όσο θα σκέφτεσαι τις επιλογές σου.

    1. Το να επιλέξεις πολύ αργά

    Το να επιλέξεις πολύ αργά δεν θα σε βοηθήσει καθόλου στο να βρεις κάτι με το οποίο θα είσαι πραγματικά ευχαριστημένη. Πρέπει να έχεις αρκετό χρόνο για να σκεφτείς τις επιλογές σου, ανάλογα και με το dress code που θα ισχύει για την εκδήλωση. Οπότε, οργανώσου από νωρίς!

    1. Το να φορέσεις λευκό

    Ευτυχώς, φορέματα για γάμο σε χρώματα πέραν του λευκού υπάρχουν σε αφθονία. Μην φορέσεις λευκά. Αν υπήρχαν γραπτοί ενδυματολογικοί κανόνες για τους γάμους, αυτός θα ήταν ο πρώτος. Δεν είναι ωραίο να τραβούν οι καλεσμένες τα βλέμματα μακριά από τη νύφη. Επομένως, απλώς διάλεξε κάτι διαφορετικό.

    1. Το να επισκιάζεις τη νύφη

    Προφανώς και είναι σημαντικό να φορέσεις κάτι όμορφο. Κάτι με το οποίο θα νιώθεις αυτοπεποίθηση, γιατί θα σε κάνει να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι πανέμορφη. Αλλά δεν είναι ωραίο το να επισκιάζεις τη νύφη. Δεν χρειάζεται να φορέσεις κάτι «υπερπαραγωγή». Μπορείς να διαλέξεις ένα πιο απλό φόρεμα και να το εμπλουτίσεις με μερικά καλαίσθητα κοσμήματα.

    1. Το να ξεχνάς το dress code

    Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς το dress code όσο θα κάνεις την επιλογή για το outfit. Και αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι, καλό είναι να ρωτήσεις. Θα είναι πολύ άβολο αν το dress code είναι πολύ επίσημο και εσύ εμφανιστείς με κάτι πολύ χαλαρό. Βέβαια, μπορείς να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι αν δεν είσαι πολύ σίγουρη για το τι να κάνεις, είναι καλύτερο να φορέσεις κάτι πιο επίσημο. Εξάλλου, πρόκειται για γάμο. Μια ολόσωμη φόρμα, ένα πιο dressy παντελόνι, ένα μακρύ, αεράτο φόρεμα, τακούνια και μίνιμαλ αξεσουάρ, είναι επιλογές που δεν θα σε απογοητεύσουν.

    1. Το να φορέσεις κάτι πολύ αποκαλυπτικό

    Το να φορέσεις κάτι πολύ αποκαλυπτικό είναι από αυτά τα λάθη που πρέπει σίγουρα να αποφύγεις. Πρέπει να θυμάσαι πως για κάποια ώρα θα βρίσκεσαι στην εκκλησία. Γενικά, ένας γάμος δεν είναι το καλύτερο πλαίσιο για να αναδείξεις το ντεκολτέ σου. Ένα κοντό φόρεμα δεν είναι απαγορευτικό, αλλά καλό είναι να μην είναι πολύ κοντό.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ